2777
2789
عنوان

اسمتون🤪 🤓 🥶

324 بازدید | 59 پست

اسمتونو چشم بسته تایپ کنین ببینین چی میشه  

مهمهیان       

برگرفته از: https://romanik.ir/forums/threads/چالش-اسمتو-چشم-بسته-تایپ-کن.1303/پ.ن: حس این نویسنده ها بهم دست داد  "برگرفته از"   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمع

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

حدیق

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 

دتتر ک  بردوش

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣