2777
2789
عنوان

پدرشوهر

287 بازدید | 46 پست

سلام خوبید دوستان  من  از دیشب حرف پدر شوهرم از ذهنم نمیره که تیکه مینداز بچه بیارید... خب من پلی کیستم تحت درمانم .. چیکار کنم خودمو اروم کنم .. به خودم میگم دفعه دیگه گفت جوابشو بده اما موندم چی بگم ... بعدش میگم بیخیالش اما در کل  درگیرم باخودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقد ازپدرشوهرم متنفربودم حد نداره خداروشکر مرد جشن گرفتم سرخاکشم میرم اصلا فاتحه نمیخونم الکی زمزمه اهنگ شاد زیرلبم هست

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺

میدونه تحت درمانید 

اگ‌نمیدونه فک میکنه خودتون نمیارید نوه رو خیلی دوست دارن ولی خب نباید به کسی گفت 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
انقد ازپدرشوهرم متنفربودم حد نداره خداروشکر مرد جشن گرفتم سرخاکشم میرم اصلا فاتحه نمیخونم الکی زمزمه ...

یعنی انقدر اذیتت کرده 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
میدونه تحت درمانید  اگ‌نمیدونه فک میکنه خودتون نمیارید نوه رو خیلی دوست دارن ولی خب نباید به ک ...

نه ما نگفتیم اگه بگیم وای ازبس میپرسن چی شد ادم دیونه میکنن

گرچه اظهار نظر نباید میکرد اما حرف خیلی بدی هم نزده، متاسفانه جز فرهنگمونه، به بچه دار شدن آدم هم کا ...

منم سکوت کردم اما به همسرم گفتم  دفعه دیگه بگه جوابشو بده

میگه بچه دار نشدی خونه ما نیا منم به دلم خیلی گرفتم این دومین بار داره تکرار میکنه

پس نرو گلم 

دیگ این چه حرفیه میزنه 

بگو گرونی بیداد میکنه خرجشو میدی تا بیارم؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز