2777
2789

عزیزم بهت قبلا یه روانشناس خیلی خوب و کاربلد معرفی کردم. من خودم پدرم درومد انقدر از این مشاور پیش اون مشاور رفتم و کلی هزینه کردم و به درد نخوردن تا یدونه خیلی خوبش رو پیدا کردم و بهت معرفی کردم. الان شما از نظر هزینه خیلی از من جلوتری. شمارشو فکر کنم واست گذاشتم یا نذاشتم؟
09351305590 دکتر خشایار نعماوی زاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه دنبال بهترین روانشناس تهران هستی من بهت دکتر آمنه ذاکری معرفی می کنیم. ایشون از بهترین های تهران هستن من خودم برای درمان پیش ایشون رفتم و رفتار بسیار خوبی در طول درمان با من داشتن.

دکتر مهسا ساداتی عالیه

در کلینیک شون با نقشه مغزی رنگی و لورتا نوروفیدبک و رواندرمانی هر مشکلی رو درمان میکنند در کمترین زمان ممکن

من که نتبجه گرفتم 

اسمشونو گوگل کن اطلاعاتشون میاد🙏💕

سلام عزیزم

کنینیک تخصصی روانشناسی دکتر مهسا ساداتی از مجهز ترین کلینیکهای تهرانه 

روی درمان انواع مشکلات کار میکنند در کمترین زمان ممکن مشکلم برطرف شد دلیلش نقشه مغزی رنگی بود که قبلش ازم گرفتند و دقیقا مشخص کردند روی نقاطی که مشکل داشتم  کار کردند و الان خدارو شکر خیلی بهترم

اسم ایشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹

ما حدود یک سال قبل به دکتر زهرا امام مراجعه کردیم چون رابطه‌مون به جایی رسیده بود که هر روز بیشتر از قبل احساس می‌کردیم که از هم فاصله می‌گیریم. دکتر امام با تحلیل درست و مشاوره‌های موثر، باعث شد که دوباره ارتباط خوبی با همسرم برقرار کنم. ایشون با صبر و دقت همه مسائل رو بررسی کردند