2777
2789

منم اینطوریم

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجا روانشناس کاری نمیتونه بکنهـ پرسه درمان استرس شیش ماهه عزیزم.الان چیکار کنه بر شما؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
علائم شما چیه من ۱۶ سالمه اخه 😬

منم ۱۸ ۱۹ همش استرس دارم لبام که دیگه کویر شده اونقدر خشکه همش خون میاد نوک انگشتام از ترس و اضطراب یخه همیشه هم پاهامو تکون میدم خیلی عصبی شدم جدیدا 

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍
منم ۱۸ ۱۹ همش استرس دارم لبام که دیگه کویر شده اونقدر خشکه همش خون میاد نوک انگشتام از ترس و اضطراب ...

بعضی وقتا به خودم میام مبینیم شکممو اونقدر منقبض کردم از دردش به خودم میام