2777
2789
عنوان

اونایی که به دعا اعتقاد دارین بیاین ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 186 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با صدای بلند توی خونه اذان بخون. چیزی باشه میره

صدای اذان همش تو خونمونه اخه مسجد کنارمونه خیلی واضح دیدمش یه جوریم چی کار کنم امروز دیگه مطمئن شدم که هستش مطمئنم توهم نیس

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔

خودم ریختم برگام موند😐😐

ولی نمیدونم چرا باور نمیکنم

البته ببخشیدا من نمیدونم چرا باور نمیکنم

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
تنها بمونم چی میشه‌؟ اخه بابام بیمارستانه مامانمم نیس خودمم و خواهرم یه جوریم یه حسی دارم می خوام گر ...

یعنی خواهرتم باهاته اونم میبینه اینارو؟

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

چه وقتایی میبینیش؟

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐
خودم ریختم برگام موند😐😐 ولی نمیدونم چرا باور نمیکنم البته ببخشیدا من نمیدونم چرا باور نمیکنم

بخدا خودمم بودم باور نمی کردم ولی بقران الکی نمیگم

شاید توهم بوده ولی الکی نمیگم😭 قشنگ دیدمش خودمم فردا حرف خودم و باور نمی کنم ولی امروز مطمئنمممم که دیدمش با تمام وجودم مطمئنم

چه وقتایی میبینیش؟

همیشههه️😣 ولی دیگه نه اینجوری که واضح ببینمش قشنگ دیدم داشت بال بال می زد انگار یه پرنده بود ینی در این حددد توهم زدمم اخهه مگه میشه️😣

بخدا خودمم بودم باور نمی کردم ولی بقران الکی نمیگم شاید توهم بوده ولی الکی نمیگم😭 قشنگ دیدمش خودمم ...

تنها نمون خونه انگار جدی جدی خونتون جن داره

کسی سحر و جادو نکرده که همیشه جن میاد اون مکان

همش یه جا میبینیش؟

یا  جاهای مختلف خونه؟

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
فقط خودت میبینی یاخانوادت هم میبینن؟

خودم💔

ینی در این حد توهم زدم اگه توهمه فقط چشام میدید چطور اینجوری اخه سرم برگشت هنوز تو شوکم هر کی باور نکنه واثعا بهش حق میدم خودمم باورم نمیشه

نه اون خوابه️😣 هیشکی نمی بینه جز من بنظرت توهمه اخه تو خونمونم دعا بوده ها

نمیدونم والا من خودم دعا اینا قبول ندارم اگه دعا پیدا کردی به خانوادت بگو خب

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
تنها نمون خونه انگار جدی جدی خونتون جن داره کسی سحر و جادو نکرده که همیشه جن میاد اون مکان همش یه ...

بعضی جاهای خونمون فقط

ولی الان انگار همه جا پشت سرم میاد چرا دعا پیدا کردم تو خونمون وای تنها بمونم چی میشه من همیشه تنها بودم