2777
2789
عنوان

نبض زدن بدن

1887 بازدید | 11 پست

سلام بچه من ی مدته تحت استرس و اینا بودم حالا که توجه کردم پشت سرم انگار ی رگه نبض میزنه شکمم هم همینطور انگاری از داخل ویبره میره فقط موقع خواب نوار و اکو هم دادم که سالم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر استرس هست منم یه مدت ران پام اینجوری بود الانم استرس میگیرم طرف سمت چپ سرم ضربان داره

باید استرس کم کنی و بهش فکر نکنی 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
مداوم فکر میکنم نکنه مریض بشم دیگه خسته شدم از این استرس لعنتی

سلام عزیزم. منم مثل شمام. بیشتر دستام احساس نبض دارم. شما متوجه شدی علتش و؟ من کلی دکتر رفتم همه فکر میکنن از استرسه.خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین منم همش به بیماریهای بد فکر میکنم و استرس داغونم کرده. 

سلام شماخوب شدید

سلام گلم. خیلی خوب شده بودم. ولی دخترم کلاس اولی هست اصلا متوجه حروف نمیشه با این اموزش مجازی. انقد حرص خوردم دوباره نبضی شدم. خودتون چطورین؟ بهترین؟

سلام عزیزم. منم مثل شمام. بیشتر دستام احساس نبض دارم. شما متوجه شدی علتش و؟ من کلی دکتر رفتم همه فکر ...

نه والا الان ۱سال شده اینطوریم دکترا میگن از اضطرابه روز۴تا قرص اعصاب میخورم اما خوب نمیشم برای من هر۱دقیقه یه جام چند ثانیه نبض میزنه اگه خوب شدی بهم بگو توروخدا منم امیدوارشم

نه والا الان ۱سال شده اینطوریم دکترا میگن از اضطرابه روز۴تا قرص اعصاب میخورم اما خوب نمیشم برای من ه ...

اره گلم متاسفانه از استرسه. اعصاب که ضعیف بشه با کوچکترین جرقه انگار نه انگار انقد قرص خوردی و درمان کردی خودتو. من هم هر زمان سر هر موضوعی حتی کوچیک حرص میخورم بدنم نبض میزنه یا حس مورمور میشه. اعصاب و‌ روان خیلی پیچیده هست با قرص و دارو خوب نمیشی فقط کنترل میکنه. تنها راه آرامشه. اینجا هم قربونش برم همه چی هست جز آرامش. من سر استرس تو محیط کارم و اداره م اینطوری برام موند ...