2777
2789
عنوان

خواب عجیب

108 بازدید | 19 پست

سلام 

شما از تغییر خواب سر در میارید 

دیشب خواب دیدم ی دختر از حلقه خریدن من ناراضی با نفرت نگاهم می‌کنه وحشت کرده بودم 

بازم تو همون قضیه دیدم ی مار حرکت می‌کنه و منو مامانم دقیق پشت سرش میریم بالا 

و میگن من دختر واقعی خانوادم نیسم 😟

به نظرتون تعبییرش چیه ؟⁦☹️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تعبیرش اینه دوس پسرت اون ماره هستش..

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

دشمن داری که برای ازدواجت سنگ می اندازه جلو پات و در ظاهر طرفدار شماست 

مثلا ممکنه به دروغ از همسر آینده بد بگه و شما به دلیلی اعتمادی که به دختره داری حرفاش رو باور کنی

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
دشمن داری که برای ازدواجت سنگ می اندازه جلو پات و در ضاهر طرفدار شماست  مثلا ممکنه به دروغ از ...

ی تایمی نامزدم لجباز شده به نظرت هرکاری کنم که دلشو به دست بیارم یا رهاش کنم ؟💔⁦☹️⁩

ی تایمی نامزدم لجباز شده به نظرت هرکاری کنم که دلشو به دست بیارم یا رهاش کنم ؟💔⁦☹️⁩

ببین ریشه مشکل چیه ؟

اگر واقعا مشکل داره الکی این رفتاراش.

آره ولی نه 

رهاش کن

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
به خاطر خواهرش و مادرش مشکل به وجود اومده اون سر سنگینه

نمی دونم والا