2777
2789
عنوان

مادرشوهر :(

260 بازدید | 9 پست

منو پسرخالم دوساله عاشق همیم 

قرارع باهم ازدواج کنیم وقتی از سربازی برگرده 

ی مشکل بزرگ دارع اونم خانوادشه 

هیچجورع نمیتونم ازش بگذرم لطفا این راه حل و ندین 

ن من میتونم ن اون میزاره

مامانش همه اخلاقای بد و دارع واقعا موندم چیکار کنم 

از الان ترس برم داشته 

نمیدونم چ غلطی کنم 

تعداد رای : 16
نظرسنجی
نمیدونم
7
43%
تحمل
9
56%

منم چنین مشکلی دارم نمیتونم با خانوادش کنار بیام از عشقمم نمیتونم بگذرم برا همین گفتم بهتره که با خانوادش نزدیک ب هم زندگی نکنیم دوری و دوستی آخه اونجوری دیگه کمترم دخالت میکنن یعنی چون پیش هم نیسیم مثلا من اگه برم چیزی بخرم یا با شوهرم دعوام بشه نمیبینن که بخوان دخالت بکنن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ک اتیشت داغه نمیفهمی البته خیلی ببخشیدا

بعدا ک رفتی سر خونه زندگیت و مادرشوهرت شد بلای خانمان سوزت و هر روز اشک ریختیو شوهرتم طرف مادرشو گرفت،میفهمی چیکار کردی

فقط یادت باشه پیشگیری بهتر از درمانه

وقتی اینقدر دوستش داری دیگه باید با همه مسائل خوب و بد بسازی و گله هم نکنی. فقط امیدوارم بعدا پشیمون ...

دوسش دارم و از همین میترسم ک باعث بشه این دوس داشتنه کم شع چون اون همه تلاششو میکنه 

راستش من ادمیم ک با هرنوع اخلاقی سازش میکنه

ولی خانوادم ن 

اونارو چیکار کنم نمیشع ک هروز دعوا کنن باهم 

خالم خیلی اخلاقاش بدع خیلییی 

ی حرفا و دروغایی پشتت میگه ک حتی روحتم خبر نداره

الان ک اتیشت داغه نمیفهمی البته خیلی ببخشیدا بعدا ک رفتی سر خونه زندگیت و مادرشوهرت شد بلای خانمان ...

من هیچوقت بروش نمیارم 

ولی اون خودش همش میگ ک مامانم یکم اخلاقاش خاصع میدونم ولی من هواتو دارم واقعنم داره 

اونا جرعت نمیکنن ب من بد کنن ولی خیلی ب خانوادم نیش میریزن

منم چنین مشکلی دارم نمیتونم با خانوادش کنار بیام از عشقمم نمیتونم بگذرم برا همین گفتم بهتره که با خا ...

پسرخالم میگ میبرمت ی شهر دیگه اگه بخایی ولی خب خانواده ها خیلی باهم بدن ب خون هم تشنن

دستی ک نمیتونی قطع کنی ببوسش...

پاچه خواری خاله ات رو بکن حتی اگر ب زبون باشه و قلبی نباشه

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
پسرخالم میگ میبرمت ی شهر دیگه اگه بخایی ولی خب خانواده ها خیلی باهم بدن ب خون هم تشنن

اره حتما دور شید از خانوادش بعد تو تعادل رو رعایت کن با خانوادش بد هم نشو جلو شوهرت بدیشونو نگو که اگرم چیزی شد تو مقصر نشی