2821
2789
عنوان

میایین یه لحظه

115 بازدید | 16 پست

بچه ها من دیشب به برادرم گفتم عکسه نی نی شونو تو واتساپ بفرسته برام  . چون من تا حالا ندیدمش الان چهار ماهه شه اینم بگم تا زمانی که بچه به دنیا نیومد به من نگفت یهو زنگ زد گفت گوشت قربونی میخوام بیارم گفتم چرا گفت بچه دار شدم بچه دومش هست دیشب به خاطر کاری من بهش زنگ زدم من از ذوقم بهش گفتم عکس بچه رو بفرست دیدم یه ساعت بعد پیام داده این زود چشم میخوره به فامیل نشون نده منم نوشتم درسته من ده ساله بچه ندارم ولی دلیل نمیشه بخوام چشم بزنم چرا اینکارو میکنه منظورش منم؟ 

مادرش حساسه بگو نشون نمیدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه مادرش ندید بدیده

ربطی نداره مادرا حساسن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب