2777
2789

هر چی و هرجوری ام باشه یه چیز شخصیه🤚

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسلام تا اینجام نڟر داده؟

اسلام هرچیزی ک به نفع انسان باشه رو ب انسان متذکر شده😒

کسی ام زور نکرده

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

خانما من ۲۶  ام پریود شدم

از روز ۵  ام  پریودم رابطه بدون جلوگیری داشتم تا دیشب کلا شاید ۲شبو جلوگیری داشتم

الان ۲.۳ روزه کمرم درد میگیره سمت لگنم و واژنم تیر میکشه بدجووووور

ادرارم بیشتز از وقتای دیگه و تیره شده یکم

ترشح سفیدم دارم 

سینمم گاااهی تیر میکشه و سردرد و ضعف شدید

احتمال بارداری هست؟

من اعتقاد ندارم نظرمم به خودم مربوطه تاپیکم مال کس دیگه ایه پس نریپ،خودتم کج نکن برام

آها پس از اونایی هستی ک هرجایی میرسی میخوای اسلامو به نفع خودت خراب کنی

منم حوصله بحث ندارم

لطفا شما ریپ نزن