چرا انقدر بحث میکنید مشکل اینجاس که زن صفت رو کنار کم عقل اورده یعنی این دوتا کلمه مکمل هم دیگه هستن ...
کی میگه مکمل هم هستن؟؟
گفتن هم زن صفت میشه)یعنی بچه ای ک صفت زنونه داره)
و کم عقلم ک مشخصه
مگا خانوم هایی ک صفت زنانه دارن کم عقلن؟
اون آقاهایی هستن ک صفت زنونه دارن و کارای خانوما رو میکنن و خاله زنکن ک برای مرد اصلا خوب نیست و مصداق بی عقلیه
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گلم من خودم برای اقدام بارداریم مطالبی رو خوندم ک از پیامبر ص
ب حضرت علی ع و بقیه امامان بود
اینا همه حرفای دین و اسلامه
حرفی ک پیامبر ص میزنن برای ثبات اسلامه
جرئی از اسلام هم رضای خداست
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
عزیزم نگفته زن صفت یا کم عقل گفته زن صفت و کم عقل یکم نگارش زبان فارسی بخونید میفهمید منظورمو
گلم شنونده باید عاقل باشه که حتما شماهم هستید
شنیدی میگن فلانی عقل نداره اگ عقل درست و حسابی داشت ک فلان کارو نمیکرد
اینم یه طورایی مثل اونه
مردی ک زن صفت باشه اگ عقل درست حسابی داشته باشه صفات زنونه نداره
گلم من خودم برای اقدام بارداریم مطالبی رو خوندم ک از پیامبر ص ب حضرت علی ع و بقیه امامان بود ...
منم خوندم اما به جرئت میتونم بگم هیچ جا حداقل من تا الان ندیدم که بگن زن صف یا حرفی که ارزش مقام زن یا مادر رو بیاره پایین ،جز اینکه همیشه احترام به فرزند دختر و مادر تاکید شده .اما در این مطلب محرز که زن صفت و کم عقلُ در یک راستا قرار داده.اوقات آمیزش اومده که چه وقت ها خوبه اما بقیه وقت ها به کراهت بیان شده نه حرام و اینکه مهمتر از همه نیت داشتن فرزند صالح و سالم است
درسته....بعضیا مسخره میکنن.....ولی بین من عادی با یکی مثل آیت الله بهجت...از زمین تا فلک فرق هست...خ ...
این حرفا نیست کسی که تو خانواده آرامش داشته باشه بزرگترهایی با فرهنگ بالا داشته باشن از هر لحاظ بچه رو تنها نزارن آموزش ببینند قطعااا خوب در میاد در آینده
همه چی بر میگرده به طبع بدن زن سردی داشته باشه بچه یه عیب و ایرادایی میگیره و تربیت خانوادگی که هر ...
طبع بدن هم بی تاثیر نیست
ولی همه چیز هم دیگ ب طبع بر نمیگرده
منم خوندم اما به جرئت میتونم بگم هیچ جا حداقل من تا الان ندیدم که بگن زن صف یا حرفی که ارزش مقام زن ...
گلم زن صفت شاید کلمه عربی بوده ک معنای دیگم داشته و ب این معنا نوشته شده
یا حداقلش اینه ک منم میتونم این عکس رو تایید نکنم و بگم شایدمنبعش درست نباشه
ولی دیگه معنای زن صفت کاملا مشخصه دیگ خودمونو ک نباید گول بزنیم
زن صفت یعنی کسی ک صفات زنونه داره ن اینکه بخواد مقام زن رو پایین بیاره
به رفتاری که خانواده داره بر میگرده خیلی حرفا که زیاده گفتنش
بله منم میگم که همه چیز باهم
ن اینکه ما همه آدابی ک اسلام گفته رو رعایت کنیم و تو تربیتش کم بذاریم بعد بگیم عه منکه رعایت کردم چرا خوب نشده بچم
درصورتیکه همه چیز باهم باید هماهنگ باشه