سلام بچه ها
امروز میخوام در مورد تسکین درد قاعدگی صحبت کنم و یه سری نکات بگم که انشالله درد کمتری داشته باشید
خب اول اینکه ببینید میزان درد برای هر فردی متفاوته و به خیلی پارامترها بستگی داره. ولی خب بالاخره میشه درد رو تسکین داد که من چندتاشو اینجا میگم:
۱. کیسه آب گرم خیلی خیلی خوبه هم برا دل درد و هم برا کمر درد.
۲. آبجوش و نبات و زنجبیل هم چون بدن رو گرم میکنه خیلی تاثیرگذاره. درست کردنش هم که کاری نداره😉
۳. دمنوش برگ بو و سنبل الطیب و تخم جعفری
این سه تا رو با آب بریزید تو کتریِ مخصوص جوشوندنی و بذارید یکم بجوشه، بعدشم نبات بریزید داخلش و میل کنید (میتونید نبات رو بریزید داخل کتری، میتونید هم عسل بریزید داخل فنجونتون، ولی برای عسل باید صبر کنید دمنوشتون ولرم بشه چون اگه داغ باشه ضرر داره).
برای تأثیرگذاری بهتر، از یه روز به پریودی و همینطور روزهای اول پریودی روزی یکی دوتا استکان بخورید.
۴. از یک هفته قبل از پریودی هر روز ترجیحا صبح یک قاشق غذا خوری عسل نوش جان کنید (میتونید با آب ولرم مخلوط کنید و میل کنید) . اینکار باعث میشه بدنتون تقویت بشه و کمتر درد داشته باشید.
۵. هم در دوران پریود و هم قبلش غذاهای مقوی میل کنید.
۶. از خوردن غذاهای سرد در دوران پریودی _مخصوصا چند روز اول_ اکیدا خودداری کنید چون غذاهای سرد باعث میشه دردتون بیشتر بشه و برای رحم هم خوب نیست. ترشی هم مثل غذاهای سرد باعث درد میشه پس یادتون باشه اصلا در پریودی ترشی نخورید😊
۷. چند روز به پریود هر روز صبح تخم مرغ بخورید و اگه به روغن گوسفند دسترسی دارید و از طعمش بدتون نمیاد، تخم مرغ رو با روغن گوسفند بپزید و نوش جان کنید.
خب این روش هایی که گفتم همه طبیعی بودن و خب طبیعتا دیرتر اثر میکنن و اگر شما دردتون زیاده و طاقت ندارید میتونید از داروهای شیمیایی استفاده کنید که بهنظر من کپسول مفنامیک اسید برای پریود بهتره.
من یجا خوندم مصرفش میتونه مقدار خون رو کم کنه ولی نمیدونم اینکه مقدار خون کم میشه خوبه یا بد!!😁😅ولی خب بستگی به تعدادی که میخورید داره
ولی ژلوفن و کدئین و اینا، خون رو شل میکنن (در این مورد تحقیق نکردم) و من به شخصه همون مفنامیک رو ترجیح میدم
و در آخر همه ی اینایی که گفتم برای هر فردی متفاوته و حتی اون داروهای گیاهی هم ممکنه برای بعضی ها مضر باشه. (مثلا کسی که کلسترول بالا داره شاید نباید هر روز تخم مرغ بخوره یا مثلا یکی یه مریضی ای داره که برگ بو براش ضرر داره، خب اینا رو فقط دقت کنید) پس طبق حرف من و بدون اطلاع از وضعیت جسمیتون داروهای گیاهی رو مصرف نکنید و حتما قبلش یکم تحقیق بکنید😊.
خب دیگه خیلی حرف زدم ولی امیدوارم به دردتون بخوره و ازش استفاده کنید.