2777
2789
عنوان

فرار

101 بازدید | 4 پست

امشب توی یوتیوب کلیپ گذاشته بود که ظریف از ایران فرار کرده،شوهرمم گفت از چندنفر شنیدم ولی سایتای داخلی تکذیب کردن🙄😐

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=] گوه خورد که به قهرمان کشورمون توهین کرد  اگر ساکت میموند  کسی نمی‌گفت لاله!!! [/QUOTE]

من با دقت گوش کردم  به دروغ خیلی تحلیل گذاشتن که سردار سلیمانی رو خراب کنن درحالیکه اصلا حرفاش درمورد سردار سلیمانی اون چیزی نبود که باهاش دارن سردارو میکوبونن منم خیلی ناراحت میشم هروقت کسی به سردار سلیمانی توهین میکنه انقدر که این مرد مخلص ونورانی بود اما درقضاوت سعی مبکنم همیشه بیطرف باشم تا بتونم حقیقتو ببینم وقضاوت ناحق نکنم درمورد سردار دیدگاهاش با ایشون فرق میکرد موضع ایشونو قبول نداشت اما تحلیلها هرکسی اونده از اب گل الود ماهی گرفته برای خودش اینه اذیتم میکنه وسردارو سعی کردن باهاش تخریب کنن خیلی ناراحت شدم.

من با دقت گوش کردم  به دروغ خیلی تحلیل گذاشتن که سردار سلیمانی رو خراب کنن درحالیکه اصلا حرفاش ...

منم چون صحبتاشون درمورد سردار بود خیلی دلخور و ناراحت شدم،و میدونم که هموطنای انسان نمای خودمون خون حاج قاسم عزیز رو فروختن😑😪

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️