2777
2789
عنوان

مرگ مشکوک نوزاد آشنامون،!

| مشاهده متن کامل بحث + 5805 بازدید | 102 پست
معمولا تو بیمارستانا اینجور خطاها رو پنهان می کنن. حالا خوبه دکترا گفتن شکایت کن. سالها پیش خواهرم ...

یا خدااااا قلبم درد گرفت

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مادر سینه تو دهن بچه نمیزاشت مهر بچه به دل نمیفتاد حداقل کمتر بود سختیش 

وای نگو تو رو خداا

ادم بچه ای تو وجودش پرورش داده چه سینه بگیری چه نگیره مهرش بدجور میوفته تو دل

😍😍😍
وای نگو تو رو خداا ادم بچه ای تو وجودش پرورش داده چه سینه بگیری چه نگیره مهرش بدجور میوفته تو دل

اصلا همچیش به کنار... 

فقط اون انتظاره... اون 9ماه

خرید سیسمونی.... 

3ماه تو را بیمارستان در حسرت بوی بدنش

ما هم اطرافمون دور از جون بچه ای ک فوت کنه میندازن گردن پرستار.

اما اینو بگم ک گردن نگیریم همیشه هم تقصیر خطای پزشکی نیس .شاید بچه ای عمرش به دنیا باقی نباشه .انشالله خدا همه نی نیا رو واسه مامانا حفظ کنه و همه مامانا رو واسه نی نیا

ما هم اطرافمون دور از جون بچه ای ک فوت کنه میتدازن گردن پرستار. اما اینو بگم ک گردن نگیریم همیشه هم ...

تو این شرایط به نظرم بیمارستانای خصوصی به خاطر پولی ک میگیرن یا خلوتی سرشون بهتر عمل میکنن

نه اینجور نیست من تجربه داشتم  

همه میگن تا سینتو ندی مهرش کمتره

اما تا شیره جونتو میدی بهش وابستگی میره رو هزار برابر

معمولا تو بیمارستانا اینجور خطاها رو پنهان می کنن. حالا خوبه دکترا گفتن شکایت کن. سالها پیش خواهرم ...

اخی عزیزم چه سخت 

ولی ایکاش اینچیزا بیان نشن چون مامانای باردار تو سایت زیاد هست میبینن بهشون استرس وارد میشه .

من رو بچم انقدر از این فکرای بد میکردم از بس ک شنیده بودم .یه وقتی مینشستم گریه میکردم بابت اخبار دیگران .شکر خدا مشکلی هم پیش نیومد ولی تاثیر بدش موند روم