2777
2789
عنوان

مرگ مشکوک نوزاد آشنامون،!

| مشاهده متن کامل بحث + 5805 بازدید | 102 پست

وای نگو شب اول بچم که بدنیا اومده بود افتادم

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

دقیقا قبل از بدنیا اومدن من مامانم یه پسر بدنیا آورد اونم سالم سالم ولی بیمارستان بود بچه سالم بود فقط گزاشتن تو دستگاه و بعد یکی دوروز گفتن مرد بچه و دکتر گفته بود برید شکایت کنید چون بچه ای که من بدنیا اوردم سالم سالم بود این احتمالا از دست پرستاری چیزی افتاده و مامانم ایناهم پیگیر نشدن انگار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو مثلن اگ دختر بودد چی میشد همچنین میگی پسرررر بود انگار چیع 😐😐

شر ننداز گفتم جنسیت و نپرسن دگ بچه ها

من خودم بچه ندارم برم اقدام میخوام جنسیت برا دختر تعیین کنم

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️

تنها راهش شکایته حداقل دلشون یکم اروم بگیره به این پرستارا اعتمادی نیست ماام یکی از اقوام زایمان کردن بچشون یسر گریه میکرد اول بردن دکتر گفت مشکل مغزی داره بزارید بهزیستی بازبردن دکتر بهتر معلوم شد ۴تا دستو پای بچه شکسته موقع زایمان 

تنها راهش شکایته حداقل دلشون یکم اروم بگیره به این پرستارا اعتمادی نیست ماام یکی از اقوام زایمان کرد ...

عزییییزم

نمیخوان شکایت کنن

شوهر من زنگ زد گف شده من از کارم استعفا بدم میام بریم دنبال شکایت‌ اگه نرید خودتون

حتمااااا پیگیری کنید 

کلی چیز گفت بهشون

تنها راهش شکایته حداقل دلشون یکم اروم بگیره به این پرستارا اعتمادی نیست ماام یکی از اقوام زایمان کرد ...

یا خدا

چطوری اخه😨😨😨

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزییییزم نمیخوان شکایت کنن شوهر من زنگ زد گف شده من از کارم استعفا بدم میام بریم دنبال شکایت‌ اگه ...

اگر مادر سینه تو دهن بچه نمیزاشت مهر بچه به دل نمیفتاد حداقل کمتر بود سختیش 

خدا از شون نگذره  خودم  دیدم  پرستار تو‌ بخش  آی سی یو  سرش  تو گوشی ب ...

میگن 1هفته قبل بابای بچه میره دیدنش میبینه بچه از گریه کبوده پرستارا اونطرف میگن میخندن

کلی دعوا کرده

میگم شاید لج کرده کسی باهاشون

عزیزم من شنیدم جدیدا مرگ مشکوک نوزاد زیاد شده مادرش کرونا نداشته با واکسنی چیزی نزده چون گفتی شیر ...

شیرش و هرروز میدوشیده میداده

این سری گفتن بذار سینت و بگیره

پسر خودم الان ده سالشه بدنیا که اومد بخش نوزادان بستری بود خودم با چشمای خودم دیدم یه نوزاد گریه میکرد پرستار برا اینکه گریه نکنه یه  چسب محکم  زده بود به دهن نوزاد که پستونکش نیفته طفل معصوم داشت خفه میشد قشنگ حتما فامیلتون پیگیری کنه ممکنه چیزی نباشه واقعا ایست قلبی باشه اما خب حتما پیگیر باشن