2777
2789
عنوان

چقدر آهنگ خانوم وزیری بی ادبیه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 151 پست
بی ادب و بی شخصیت و.. گفتم یکی که طرفدارش بود نی نی یارو تگ کرد گفت فحش داره میده تعلیقش کنید🙄😕 م ...

چ عدالت موج میزنه اینجا  

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من گوش ندادم  اصلاازاون تتلوخوشم نمیاد  اگه آهنگاش بهتربودشایدگوش میدادم  دوستم ات ...

آهنگ شب 2 شو گوش بده فوش نداره😂

قیشنگه

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووه😶 همچین میگی دیده دیگه ای داشتی حس کردم ۵۹ سالمه الان دیواره دیدگاهت ریخته رو کمرم نمیتونم ...

مرضیع خانومم😌

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

کلا کلمه خوبی تو اهنگ به کار نبرده    

خب پس بهترکه گوش ندادم 

دوستم میگفت غذاب وجدان گرفتم ازگوش دادنش 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

قبلا کراشم بود😞😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بی ادبه چیز ت دیزی چیز ت دیس😂😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اون یسالو نفمیدم چرا انداختی از روش مرضیه خانووووم😃

خانووووومه مرضیه خانوم گیر کنه تو حلقت بچه  

انداختم ک ریا نشه😌

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
آهنگ شب 2 شو گوش بده فوش نداره😂 قیشنگه

حتی اگه یه آهنگ خوب هم داشته باشه وقتی یادکلمه هایی که تویه آهنگش به کارمیبردمیوفتم دلم نمیخوادبازیه آهنگ دیگه ازش گوش بدم 

نمیدونم چرا 

حالاشایداینوگوش دادم .ممنون ❤

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خانووووومه مرضیه خانوم گیر کنه تو حلقت بچه     انداختم ک ریا نشه😌

عی بابا مرضیه خانوووم دلتون میاد من ب این مظلومیی:|

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
ای این خانوم بزنه به کمرتون    😅

جووون مرضیه خانوم کی بودی

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اونوقت یکی توی پربازدیدا بود داشت دهن به دهن همه میذاشت و کلی توهین کرد نی نی یار بعد از کلی پیام دا ...

😂😂😂

بستگی به حالشون داره بیخیال