2777
2789
عنوان

چقدر آهنگ خانوم وزیری بی ادبیه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 151 پست
بچه نصف شبی اینا چیه گوش میدی برو بخواب شماره مامانتم بده کارش دارم😂

لامصب از ۱۲ میگذره آدم چیزای بدی میزنه ب سزش😂

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح بخیر ایران😂😂😂

میخوامشو گوش بده اپیلاسیون دائمی میشی

ولی  هر کی ی مدت اهنگاشو گوش بده عاشقش میشه ، اکثر تتلیتیا اول حالشون ع تتل بهم میخوره😂😂😂

حالا دیگه قربونم بری خانوم وزیری😂😶

میگه ننت حاجی رو با هلوش خورده😂😂😂

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
فحش کلا خوب نیست

بی ادب و بی شخصیت و.. گفتم یکی که طرفدارش بود نی نی یارو تگ کرد گفت فحش داره میده تعلیقش کنید🙄😕

منم به نی نی یار گفتم بخاطر تتلو بوده گفت طرفدارای تتلو تعلیق میشن 

به منم اخطار داد☹

صبح بخیر ایران😂😂😂 میخوامشو گوش بده اپیلاسیون دائمی میشی ولی  هر کی ی مدت اهنگاشو گوش بده ع ...

بزنم آهنگ میخوام نتلو؟

عه😂 دید دیگ ای رو شما داشتم مرضیه خانوم👀😂😂

اووووه😶

همچین میگی دیده دیگه ای داشتی حس کردم ۵۹ سالمه

الان دیواره دیدگاهت ریخته رو کمرم نمیتونم پاشن

اون خانومم بنداز از ته اسمم  

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
اووووه😶 همچین میگی دیده دیگه ای داشتی حس کردم ۵۹ سالمه الان دیواره دیدگاهت ریخته رو کمرم نمیتونم ...

اون یسالو نفمیدم چرا انداختی از روش مرضیه خانووووم😃

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
اووووه😶 همچین میگی دیده دیگه ای داشتی حس کردم ۵۹ سالمه الان دیواره دیدگاهت ریخته رو کمرم نمیتونم ...

مرضیه خانوم شما دیگه چرا😂😂😂😂😉😉😉