2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثه اینه ک پیتزا دوس نداشته باشی اما دولپی بخوریش

چ کاریه خو

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
هیچ جوری جور درنمیادااااا!!!  

آخه من شوهرم گاهی حس میکنم دوستم نداره ، گاهی هم شک میکنم یا حس میکنم کم دوستم داره یا از همه کمتر ، خیلی وقتا اهمیت نداده به ناراحتیم حتی به ناحق ، یا حرف حق زدم گوش نکرده خیلی وقتا ، خیلی جاها ثابت کرده بهم دوستم نداره ، البته رفتارهای نشان دهنده علاقه هم داره ولی خب من گاهی میگم شاید دروغ و تظاهر هست 

بعد اینکه به غیر از مواقع قهر ، بیشتر وقتا بدون اینکه من محبت کرده باشم فعلا ،  دوست داره بوسم کنه بقلم کنه یا کلمات خوب بگه  منم همینجوری ام براش ، ولی گفتم شایدم ربط به علاقه  اش بهم نداره ؟ 

آخه من شوهرم گاهی حس میکنم دوستم نداره ، گاهی هم شک میکنم یا حس میکنم کم دوستم داره یا از همه کمتر ، ...

فکرش مشغوله گرفتار

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
آخه من شوهرم گاهی حس میکنم دوستم نداره ، گاهی هم شک میکنم یا حس میکنم کم دوستم داره یا از همه کمتر ، ...

به هیچ عنوان ربطی نداره 

اینکه به بقیه (خانوادش) اهمیت میده طبیعیه بلاخره خانوادشن از یه پوست گوشت و استخونن نگرانشونه براشون کاری انجام میده نشونه انسانیت و خوب بودنشه مطمئن باش برای  شمام به وقتش اهمیت میده وقتی یه چیزی پیش بیاد برات 

مطمئنم باش  آدمی که وقتی نزدیکا و اطرافیانش براش مهم نباشن اون ادم دیگه هیچکی براش مهم نیس حتی زن و بچش 

دوتا فرصیه هست اینکه رفتارای بدشو بزاری به حساب خستگی و فشار زندگی یا رفتارای خودت یا کم تحملی یا اطلاعات کم تو ابراز احساسات و نداشتن سواد رفتار تو رابطه یا بغل و بوس و محبتشو لزاری رو حساب هوس فک کن ببین کدومه 

دوست داره ولی خب ب مرور زمان بگذره مردا یکم لجبازن سعی میکنه مغرور خودشو جلوه بده  

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️