2777
2789
عنوان

چیکارکنم😰

101 بازدید | 7 پست

بعدعیدفطر خالم ودخترش ودامادش میخوان بیان تهران😰😰

اصلاهم کروناروجدی نمیگیرن وب هیچ عنوان رعایت نمیکنن مهمونیای ۳۰..۴۰نفری میرن برای افطارو..شوهرم تعارف زدک بعدعیدبیاین اینام جدی گرفتن وشوهرخالم امروزگفت ان شاالله۱۰روزدیگ همدیگرومیبینیم😵😟نمیدونم چیکارکنم خیلی میترسم بیان وناقل باشن بیشتربخاطره پسرم..میخوام ب مامانم بگم سربسته بهشون بگه نیان بنظرتون ناراحت میشن؟اخه خودشون بایددرک وفهم داشته باشن تواین اوضاع وحشتناک کرونانبایدجایی برن کاش جادهاروببندن..هرچندبااتوبوس یاقطارمیان چون ماشین ندارن اونام ک راهشون بازه..موندم چیکارکنم استرس گرفتم ازالان..تقویمونگاه کردم دیگ پنج شنبه هفته دیگ عیدفطره😰😰

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اگر جای شما بودم بهشون میگفتم عید فطر میخام برم تور دو روزه جمکران. الکی. برای اینکه نیان. 

خب میگن بعدش اومدین میایم🥴

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

به مامانت بگو باهاش حرف بزنه حرفشو پیش بکشه بگه به فلانی( یعنی تو) گفتم واسه عید فطر برگرده خونمون میگه بخاطر کرونا نمیایم میترسه بچش کرونا بگیره نه دوس داره مهمون بره نه جایی میره 

دنبال راهشم ک نزارم بیان ولی نمیدونم‌‌ چی بگم بهشون

بزنگ بگو من از کرونا خیلی میترسم ان شاالله اوضاع خوب یشع ی مهمونی توپ بهتون میدم

اصلنم ب رو خودت نیار ک شوهرت دعوتشون کرده فوریم یکاری کن بچت گریه کنه گوشیو قط کن😊

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
به مامانت بگو باهاش حرف بزنه حرفشو پیش بکشه بگه به فلانی( یعنی تو) گفتم واسه عید فطر برگرده خونمون م ...

اره این فکرخوبیه🙏ممنون