دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 عنوان بچه ها بیاید 122 بازدید | 11 پست سلام شب همگی بخیرمن دندون جلوییم یکمی ازش شکسته کنارش هم پوسیده کسی میدونه هزینهاش چقدر میشه؟فقط ی دندون میخوام ترمیم کنم 🤕 ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 › 1400/02/13 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدامیدمامان عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4411 من ۳۳تا همهههه خراب افتضاااالحنانقدددد گرووون نمیتونم درست کنم واسه بارداری هامه پودر میشن
گیسو۹۰ عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 337 بستگی داره عزیزمبیمارستان دولتی ها که درمانگاه دارن خیلی ارزون ترهحدود سیصد ایناخصوصی گرون ترهمیتونی زنگ بزنی مطب از منشی هم بپرسی نخواست نریانقدددر که گرون کردن دندونو آدم بخدا زورش میگیره
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 اره ۱۳۰۰ من تا ۲تا۳میلیون هم مشکلی ندارم فقط میترسم بدتر بشه تا برم🤕 ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 بستگی داره عزیزم بیمارستان دولتی ها که درمانگاه دارن خیلی ارزون تره حدود سیصد اینا خصوصی گرون تره ... ما اینجا همه کلینیک هستن مطب شخصی یکی هست که بهترینه هم هست از بچگی پیش اون میرم نوبت بزور پیدا میشه ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 بستگی داره عزیزم بیمارستان دولتی ها که درمانگاه دارن خیلی ارزون تره حدود سیصد اینا خصوصی گرون تره ... اره والا من ی کوچولو خیلی کوچیک زیاد به چشم نمیاد اما خودم چون کنار زیاد پوسیده میگم زود ترمیم کنم ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
ازخاک عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 1088 من تا ۲تا۳میلیون هم مشکلی ندارم فقط میترسم بدتر بشه تا برم🤕 ن اگ مواد خوب بزنه دندونت درست میشع امیدوارم دکترت ناشی نباشه
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 من ۳۳تا همهههه خراب افتضاااالحن انقدددد گرووون نمیتونم درست کنم واسه بارداری هامه پودر میشن الهی ن من یکی بعد خیلی ریزه🤕 ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
گیسو۹۰ عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 337 اره والا من ی کوچولو خیلی کوچیک زیاد به چشم نمیاد اما خودم چون کنار زیاد پوسیده میگم زود ترمیم کنم آره برو تا مثل من نشدی رسید چندتاش به عصب فقط یه میلیون پول روکشش میشه
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 ن اگ مواد خوب بزنه دندونت درست میشع امیدوارم دکترت ناشی نباشه نیست من بگز اون پیش کسی نرفتم تز شهر های دیگه هم پیشش میان ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
دخترلر؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1073 آره برو تا مثل من نشدی رسید چندتاش به عصب فقط یه میلیون پول روکشش میشه من دندون جلوییم هس واسه زیبایی مشکل ایجاد میکنه هرچند باید ارتودنسی هم کنم ‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›