2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

38 بازدید | 6 پست

هفته پیش داشتم تلفنی صحبت میکردم با مادرم ،،،،شوهرم از اون ور سلام رسوند به مامانم منم برای حفظ حرمت گفتم مامانم سلام میرسونه مامانم اونجا منو رگباری دعوا کرد که چرا سلام میرسونی و فلان منم ناراحت شدم یه هفته اس زنگ نزده بخدا در حالی که میمیره برای برادرم. هیچ وقت منو دوست نداشتن هیچکدومشون تو دلم پر کینه است پر از حس بد به همه بخدا واسه عروسش یعنی زن برادرم هر روز سبزی میخرت و خرید میکنن برای ما هیج کار البته انتظاری ندارم ولی خب محبته عروسمون اینجا حس غربت نداره که من بخدا دارم دعا کنید ما از این شهر بریم نبینمشون دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم

چرا مادرت ایجوری میکنه باهات مشکلی بین همسرتو مادرت هست؟؟

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
عزیزم چرا مادرت ایجوری میکنه باهات مشکلی بین همسرتو مادرت هست؟؟

مادرم همسرمو دوست نداره همیشه پشت سرش فوحش میده تا الانم میشه ۲ هفته که یدونه خبر ازم نگرفته شوهرم میگه آدم با کسی که بچه خودش نباشه این کارو نمیکنه

مادرم همسرمو دوست نداره همیشه پشت سرش فوحش میده تا الانم میشه ۲ هفته که یدونه خبر ازم نگرفته شوهرم م ...

اجازه نده مادرت درباره شوهرت و شوهرت درباره مادرت حرف بدی بزنه

بعدم حساس نشو خودتو بزن بیخیالی حتی دورم بشی بازم نگات ب تلفن میشه

پس تنها راهت اینه بزن بیخیالی

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘