2777
2789
عنوان

برای موی نازک و کم پشت چکار کنم؟

480 بازدید | 12 پست

سلام دوستان لطفا بگید چیکار کنم موهام ضخیم و پرپشت بشه؟؟  تار موهام خیلی شکننده و نازکه 😔

و لطفا بگید کراتینه و ویتامینه مو  چه فرقی دارن؟ آیا خوبه من انجام بدم؟

کراتینه صاف میکنه ویتامینه از اسمش معلومه 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینستا داری برو پیج این خانم.تخصصش مو هست واطلاعات ومحصولاتشم عالیه راجع ب مو

@tare_moye_ba_arzesh

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
راه حلی پیدا کردی به منم بگو 

جواب استارترو دادم.نتیجه گرفتید برای خونه دارشدنم دعا کن لطفا

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
تا چند وقت صاف می مونه ؟؟

۶ ماه 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
به جز یه شامپوی معمولی هیچی نمیزنم به موهام، 26سالمه اما موهام داره سفید میشه ، رنگ هم نمیکنم  ...

سلام عزیزم منم اینجوری بودم شامپو گیاهی سبغ اصل استفاده کردم موهام پرپشت و ضخیم شده و ریزشش قطع شده اونایی که سفیدبودنم دارن سیاه میشن

سلام،
یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. به روش میکرو سیلندرمو نصب میشه و نه چسب و نه کلیپس استفاده نمیشه. این تکنیک ترمیم مو برای خانم هایی که مشکل ریزش مو دارند بسیار مناسب است .

اگر اطلاعات بیشتری میخواهی در خدمتتون هستم.