2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه براش یه کار خاص کن یا یه کادو خاص که تا الان نداشته

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
مثلا چی؟؟؟

مثلاً من برای تولد مامانم از این جعبه های موسیقی هست میچرخونی نتش درمی یاد گرفتم اونم آهنگ مادر من

یا یه بار رفتم عکسشو دادم براش عکسشو سیاه قلم کشیدن

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
جعبه موسیقی خیلییی خوبه  از کجا بگیرمش حالا🤦🏼‍♀️

نمی دونم اینو کدوم شهری

مثل چی؟؟؟

اگه میتونی که سکه و کارت 

ولی میتونی چیزایی که بیشتر استفاده میکنه بخری 

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!