2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
مرسی گلم.شماهم انشالله برات بهترینا اتفاق بیفته.نه نیمه سنتی.یعنی همدیگه رو توی مجازی پیداکردیم.ولی ...

دیروز سالگرد اشناییمون بود.ولی درکل ناامید نباش دوستم.اونا که بهت گفتما انجام بده نتیجه میده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز سالگرد اشناییمون بود.ولی درکل ناامید نباش دوستم.اونا که بهت گفتما انجام بده نتیجه میده.

عزیزمم سالگرد اشناییتون مبارک باشه . ناامید نیستم ولی فکر نکنم دیگه ازدواج برای من پیش بیاد شهرستان کوچیکیم اینجا ۲۵ به بالا ها اکثرا با مردایی که متارکه کردن ازدواج میکنن اونم من نمیتونم 

عزیزمم سالگرد اشناییتون مبارک باشه . ناامید نیستم ولی فکر نکنم دیگه ازدواج برای من پیش بیاد شهرستان ...

منم شوهرم عقد ناموفق داشت.من خودم مجرد بودم.منم همسن خودتم.تو یه شهر بزرگ هستم.با اینکه فوقمو گرفتم و شاغلم ولی بالای سی معمولا برای دختراافراد مطلقه میاد.کاری هم به شهر بزرگ و کوچیک نداره.البته نظرمنه.

عزیزمم سالگرد اشناییتون مبارک باشه . ناامید نیستم ولی فکر نکنم دیگه ازدواج برای من پیش بیاد شهرستان ...

مرسی عزیزم.ولی من باور کن اکثرا برامم پیدامیشد خواستگار عقد ناموفق بودن.با تحقیق پیش رفتیم.حالاهم ظاهرا بد ادمی نیس شوهرم.توهم بنظرم بیشتر فک کن رو بحث ازدواج قبلی خواستگارت.اگه تحقیق کردی و خوب بود به ازدواج قبلیش اهمیت نده