2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم!

604 بازدید | 22 پست

ده ساله زندگی کردم بچه ندارم... ٢٩ سالم هس..

خانوادم شدید حمایتم میکنن و پشتم هستن چون دیدن مشکلاتم رو و اینکه این مرد درست بشو نیس و تا بچه دار نشدم میخان ک حتمن جدا شم..

خیلییی برام سخت بود این تصمیم با وجود همه بدی هاش خیلییی بهش وابسته بودم  اینبار دوم ک قهر اومدم خونه بابام، اما ازونجایی ک اکانت اینستا شوهرم رو دارم رو گوشیم فهمیدم این مدت با دختر خاله ش ریخته رو هم شدیددد....

ولی ب کسی نگفتم خجالت میکشم واقعا ی جورایی توهین ب خودم حساب میکنم!

از ی طرفم فک و فامیلاشون زنگ میزنن به بابام وساطت ک برگردونن منو! 

نمیدونم بگم نگم... 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍

بگو و جدا شو

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توهین به خودت چرا؟

دختر خالش و شوهرت ریختن رو هم تو خجالت بکشی؟ خداوکیلی کم حرص میخورم باید حرص نی نی سایتیارم بخورم!

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 
اگه بگم حتمن صد تا بهونه میارن ک تو دو ماهه رفتی قهر نیستی سر خونه زندگیت شوهرت حق داشته بره با کسی! ...

بگو اصلا حق نداره زن قانونیشم فعلا .هر موقع طلاقم داد بره با صد تا عین دختر خالش باشه

بگو و جدا شو

ی مشکل دیگه ای ک هس ی طبقه از خونه بابام اینا میشستیم حالا با وجود اینکه قهرم با شوهرم تو یک ساختمونیم تا کارای قانونی انجام شه و تخلیه کنه.....

نه از خونه پا میشه ن طلاق میده هرزه بازی هم داره..

بابام بفهمه حتمن ی کاری دستمون میده 🤦‍♀️

استارتر اگر یک بار گذشت کردی و بخشیدی بار دوم اینکارو نکن

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

فقط بگم جوونیت رو پای یه مرد هرز نزار

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
نگو خودت و شوهرت باید چهار چوب داشته باشین  اگه خواستی اشتی کنی اول با شوهرت حرف بزن در مورد د ...

آشتي کنم؟! ن بابا میگم داره خیانت میکنه با دخترخاله ش بهم چی رو میخاد بهم توضیح بده دیگه 

ی مشکل دیگه ای ک هس ی طبقه از خونه بابام اینا میشستیم حالا با وجود اینکه قهرم با شوهرم تو یک ساختمون ...

تو خونه باباته از این غلط کاری ها میکنه😲

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭
استارتر اگر یک بار گذشت کردی و بخشیدی بار دوم اینکارو نکن

اره پارسال دقیقا همین اتفاق افتاد،  اومدم خونه بابام اومد افتاد ب غلط کردن،  رفت پیش بابام پیش داداشم گریه زاری ک فقط بزارین برگرده دنیا رو براش گلستون میکنم!

برگشتم اما دو ماه نشد همون آش و همون کاسه