ک پریود شده و شوهرش بهش گفته بود خدادوست نداره برای همین تواین شبای قدر اینجوری شدی..راستش من هرسال درست پریودم همین موقع میفته هرسال...یعنی واقعا خدا منو دوس نداره ک تاحالا شب قدر یاروز عرفه نتونستم روزه بگیرم..
خدا مخلوق خودشو توی طبیعی ترین شرایط بدنیش دوست نداره؟این مزخرفات چیه راجع به خودتون میگین؟
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
ولی منم هر سالی که شبهای قدر نمیتونم روزه بگیرم همین احساسو دارم،احساس میکنم لایق عبادت نبودم
من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.
منم همیشه ن ولی اکثرا دوشبشو پریودم امسالم همینطور ولی چه ربطی داره😕
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
یک نفربه منم گفت منم ناراحت شدم ولی بعدش دیدم مهم دل آدمه هزاران نفرهستندکه پریودنیستندامایک لحظه توشب قدربه یادخدانمیافتن ومثل شبای دیگه میخوابن ولی همین که خدابه دل بنده اش نگاه میکنه وتلاشش روبرای قدردونستن این شب انجام میده صواب این شب وکامل بهش میده ان شاءالله