2777
2789
عنوان

بگید حق با کی بود؟

153 بازدید | 21 پست

اول بگم من خودمم رو پسرم حساسم ولی شوهرم بیشتر. پسرم پنج ماهشه

امشب بابام اینا مهمونمون بودن. پسرم یه خرده گوشاش برگشته. زن داداشم پسرمو بل بله گوش صدا کرد. با خنده گفتم نه دیگه قرار نشد اینجوری بگین. شوهرمم گف آره از الان بگم اینجوری صدا نزنید پسرمو. خواهرم و مامانم طرف عروسمون دراومدن که آره بچه هنوز نمیفهمه و اینا. منم بعدش ازش عذرخواهی کردم. گف ناراحت نشدم ولی حالا استاتوس واتس اپ گذاشته انگار ناراحته

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

چی گذاشته وات

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خیلییی کار خوبی کردید دمتون گرم

همیشه پشت بچتون باشید اینجوری اعتماد به نفسش میره بالا و کمبودی نخواهد داشت

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 

بین شوهرت و خانوادت نیفت. خب اشتباه کرده بچه رو اینجوری صدا کرده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چی گذاشته وات

همون وضعیت

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
خیلییی کار خوبی کردید دمتون گرم همیشه پشت بچتون باشید اینجوری اعتماد به نفسش میره بالا و کمبودی نخو ...

قبلا راجع به این چیزا با شوهرم زیاد حرف زدیم. که اجازه ندیم بچه مونو همش بغل کنن یا هرجوری دوس دارن صداش بزنن. خودم از وقتی پسرم دنیا اومده همش با پیشوند آقا صداش میکنم. اصلا انقد عادتم شده که بخوامم نمیتونم اسمشو تنها بگم. 

عذرخواهی کردم از زن داداشم چون خواهرم و مامانم پشت ما درنیومدن. منم فک کردم اشتباه از ما بوده. عروسمون هم وقتی دید شوهرم اینجوری گف شوکه شد. گف خب بابا شوخی کردم