2777
2789

شوهرت هنوز از شعور لازم واسه بچه دار شدن برخوردار نشده

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر نفسه

مونسه

همدم تنهاییا

درد دخترام ب قلبم😍😍

وای بخدا هرچه بگم خوبه دختر کم گفتم

چنان شیرین زبانی میکنن

بزار بیاد دنیا شوهرت با دنیا عوضش نمیکنه

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
استاتربی زحمت تاریخ دقیق تولدت باتاریخ اخرین پریودت روبگی ببینم درست درمییادبرانی نی شما

برا من درست بود

ودوستم عجیب میزنه خال

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
تا الان درست در اومده يا نه 

وای عجیب درسته

منم حامله بودم همه میگفتن بچت پسره ..شوهرمم میگفت پسره 

وقتی فهمید دختره انقد ناراحت شد که میگفت سرکارم گریه میکردم 

منم چون وقتی گفت دختره میدونستم واکنش بقیه چیه خیلی گریه کردم دستمو گذاشتم رو شکمم به دخترم گفتم خودم قد عالمو ادم دوست دارم به جهنم که بقیه میخان ناراحت باشن یا خوشحال..الان دخترم یک سال و نیمشه شوهرم و خانواده شوهرم میمیرن براش اگه یک روز نبیننش دیونه میشن شوهرم میگه دخترمو با هزارتا پسر عوض نمیکنم