2789
عنوان

ازدواج

303 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من یک ماه دیگه میشه یکسال که عقد هستم.

خونه داریم اماده میکنیم و کارامونو میکنیم بریم سرخونه زندگیمون.باتوجه به اینکه کروناست و از طرفی چون پدرشوهر مادرشوهرم سنشون بالاست و شوهرم میترسه بخاطر کرونا موافق نیست مراسم بگیریم.

چون توی کر‌ونا ازدواج کردیم مراسمی نداشتیم جز عقد که خدایی خوب بود البته خیلی مهمون نداشتیم ولی مراسم خیلی خوبی بود.

بنظرتون بدون عروسی برم سر خونه زندگیم؟

شوهرم میگه اگه مراسم بخوای میگیرم ولی از طرف من کسی نمیتونم دعوت کنم چون سنشون بالاست و اگه مبتلا بشن خدایی نکرده یچیز میشه چون پدرشوهرم سابقه عمل قلب داشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مراسم نگیر آتلیه و باغ و اینابرید.

بعد که همه واکسینه شدن سالگرد عروسیت یه جشن کوچیک بگیر.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

لباس عروس بپوش آرایشگاه برو عکس و کلیپ درست کن ولی جشن نگیر باور کن همینایی که گفتم انجام بده شیرین ترین قسمت های عروسیه باقیش هیچی نداره

منکه الان اصلا حوصله فیلم عروسیمو ندارم خیلی مسخره ست

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
لباس عروس بپوش آرایشگاه برو عکس و کلیپ درست کن ولی جشن نگیر باور کن همینایی که گفتم انجام بده شیرین ...

همسرمم میگه بریم فیلم و عکس اینا بندازیم و هرکاری من میگم کنیم و میگه هروقت کرونا رفت مراسم میگیریم برای سالگرد.

میدونی چون بچه اول هستم همه کلی ارزو دارن برام واسه همون.کاش این بیماری زودتر برا

همسرمم میگه بریم فیلم و عکس اینا بندازیم و هرکاری من میگم کنیم و میگه هروقت کرونا رفت مراسم میگیریم ...

عزیزم من چند سال پیش عروسی گرفتم الان به شما بگم نگیر خب درست نیست کاری که خودم انجام دادم ولی اصلا خاطره خوبی برام نشد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
یه مهمونی بگیر در حدا خاهر برادر خودت و شوهرت لباس عروسم بپوش

اخه ما برای عقد مراسم گرفتیم چون کرونا بود نتونستیم خیلی مهمون دعوت کنیم من از بین دایی هام فقط یکیشون گفتم هیچ کسی نتونستم بگم بااینکه تو سالن بود و کلی خرج غذا و فیلمبرداری و همه چی دادیم.نمیشه مهمونی اونطوری گرفت 

یاخدا. من اصلا دوست ندارم برای کسی اتفاقی بیفته

ببین سال قبل یه عروسی درجه ۱ مجبوری رفتیم هیچکس کرونا نگرفت ولی این خبرو شنیدم شوکه شدم چون به طرز وحشتناکی یه عروسیم نه یه شام دهی اینهمه کرونایی و کشته داد

ببین سال قبل یه عروسی درجه ۱ مجبوری رفتیم هیچکس کرونا نگرفت ولی این خبرو شنیدم شوکه شدم چون به طرز و ...

شانسی هست دیگه.یکی از اقوام ما قبل عید مراسم گرفت چندنفر کرونا گرفتن ولی خفیف و کسی چیزیش نشد.