2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

74 بازدید | 7 پست

دلم خیلی گرفته .ما قراره خونمون بفروشیم چون خونمون کوچیکه و بتونیم پول روش بزاریم خونه ی بزرگتر بخریم به خاطره همین تصمیم گرفتیم اول جایی رو رهن کنیم بعد خونه بفرشیم .خلاصه خونه ای که رهن کردیم بزرگه و چهار تا فرش میخواد که ما فقط یه فرش داریم و فعلا پول نداریم بخریم .مامانم دوتا فرش اضاف تو خونه داره از قبل بهم قول داده بود اگه رفتین میدم بهت قرض .منم حالا بهش گفتم یه طوری حرف زد انگار دلش نمیخواد خیلی ناراحت شدم ....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه دلم گرفتتتت .

اگه جای من بودی چه میکردی 

مادرم ۹ ماه باردادی منو راه نداد خونش 

موقع زایمانم نیامد 

هیچی برا زایمانم نداد و کلا نیامد 

همچنان ب بهونخ کرونا منو راه نمیدا

کلی بدبخای کشیدم

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
اگه جای من بودی چه میکردی  مادرم ۹ ماه باردادی منو راه نداد خونش  موقع زایمانم نیامد&nbs ...

اره .از نظر من دختر بودن خیلی بده .تو هیچ ویزی سهم نداری .شوهرم که میکنی انگار دیگه تموم شدی واسه خانواده .ولی واسه پسرشون ایطور نی

خوب عزیزم صبر میکردی ،الانم که شده غصه نخور خدا بزرگه

اخه خیلی سخته تو کرونا هی باید برفتی بچها رو ببری پایین .چند بار هم اومدن نخواستتن خیلی عاجز میشه ادم.گفتم خونه خالی باشه شاید بهتر باشه

اخه خیلی سخته تو کرونا هی باید برفتی بچها رو ببری پایین .چند بار هم اومدن نخواستتن خیلی عاجز میشه اد ...

عزیزم درست میشه ،توکلتو به خدا بگیر برات دعا کردم آیت‌الکرسی خواندم توهم دعام کن مشکل بزرگی دارم التماس دعا یا حق که قاضی تویی مشکل همه رو حل کن