2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کارت درست بوده . ولی یه روز یه چیزی درست کن برا جاریت ببر و یکمی هم ظرف دیگه بذار بگو برا مادرش .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
مگه کسی چیزی میاره به نیت این میاره که حتما چیزی میخواد ازمون موقع برگشت ظرف؟😂😂😂

همونو بگو😂😂😂

کاربری قبلیمو جوگیرشدم ترکوندم   پشیمون شدم دوباره اومدم  دوستتون دارمممم عشقولیای من  
پس چرا خالی برگرردوندی😂😂میتونستی پر برگردونی😂😂😂 ولی کلا ما هم چیزی میارن ظرفو خالی برنمیگردونی ...

چن روز بعدش پیراشکی درس کردم فرستادم بعد چن روز بردم ظرف رو بهشون دادم آخه دیگه خیلی گفت تو خدا چیزی نزارید مادرم ناراحت میشه و اینا 

چن روز بعدش پیراشکی درس کردم فرستادم بعد چن روز بردم ظرف رو بهشون دادم آخه دیگه خیلی گفت تو خدا چیزی ...

احساس میکنم جاریت عمدا بهت اینجوری گفته ک تورو بد و بی معرفت جلوه بده پیشه مادرش😑🙄