2777
2789
عنوان

برگشت خواستگار

689 بازدید | 25 پست

سلام من شیرینی خورده یک آقایی بودم و برای آشنایی بیشتر چندین ماه بعد از بله برون با هم بودیم و قرار  بود بعد ماه رمضان عقد کنیم ولی متاسفانه بنا به دلایلی ما به هم زدیم الان خیلی دوست دارم برگرده از اینستا بلاکش کردم ولی استاتوسهای واست آپ من می بینه به نظرتان چی بزارم تو استاتوس بخونه تحریک شه برگرده   تو این مدت فقط عکس خودم گذاشتم و نهایتا متن های کلی ولی حالا می خوام راجع به عدم تعهد و وفاداری و صداقت مطلب بنویسم به نظرتان درست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چچرا به هم زدی که حالا میخای برگرده

خیلی جریانش طولانی عزیزم لج و لجبازی های فراوان هم من مقصرم هم اون ولی الان دوست دارم برگرده و نمی دونم چی بنویسم براش تو استاتوس 

[QUOTE=188675536]ددعا میکنم برگرده.به نظرم زنگ بزن بهش بگو فوقش میگه نمیخام دیگه[/QUOممنون عزیزم آخه این جوری حتی اگه قبول کنه ممکن تا آخر عمر سرکوفت بزنه تو خواستی برگردم 

[QUOTE=188675536]ددعا میکنم برگرده.به نظرم زنگ بزن بهش بگو فوقش میگه نمیخام دیگه[/QUOممنون عزیزم آخه ...

دیگ عزیزم ی مدلی بخای منت کشی کنی اگه قسمتت باشه دوباره برمیگرده  لابد صلاح بوده جواب رد بدید 

به نظرتان این که استاتوسهای من چک می کنه یعنی هنوز دوسم داده یا از رو کنجکاوی چون قبلا که خیلی ادعای ...

بايد اول بدونيم چند وقت باهم بودين و دليل بهم خوردنش چي بوده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یکی رو واسطه بفرس انگار تو نمیدونی بره نظرشو بپرسه

عزیزم یکی واسطه رفته با مادرش صحبت کرده مادر گفته پسرم هنوز دوستش داره ولی بهش می گم صلاح نیست بهش برگردی چون همش با هم دعوا و لجبازی داشتین و مادر قبول نکرده