سلام من شیرینی خورده یک آقایی بودم و برای آشنایی بیشتر چندین ماه بعد از بله برون با هم بودیم و قرار بود بعد ماه رمضان عقد کنیم ولی متاسفانه بنا به دلایلی ما به هم زدیم الان خیلی دوست دارم برگرده از اینستا بلاکش کردم ولی استاتوسهای واست آپ من می بینه به نظرتان چی بزارم تو استاتوس بخونه تحریک شه برگرده تو این مدت فقط عکس خودم گذاشتم و نهایتا متن های کلی ولی حالا می خوام راجع به عدم تعهد و وفاداری و صداقت مطلب بنویسم به نظرتان درست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
[QUOTE=188675536]ددعا میکنم برگرده.به نظرم زنگ بزن بهش بگو فوقش میگه نمیخام دیگه[/QUOممنون عزیزم آخه این جوری حتی اگه قبول کنه ممکن تا آخر عمر سرکوفت بزنه تو خواستی برگردم
یکی رو واسطه بفرس انگار تو نمیدونی بره نظرشو بپرسه
عزیزم یکی واسطه رفته با مادرش صحبت کرده مادر گفته پسرم هنوز دوستش داره ولی بهش می گم صلاح نیست بهش برگردی چون همش با هم دعوا و لجبازی داشتین و مادر قبول نکرده