2777
2789
عنوان

روانشناس

73 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.من برای فوت پدرم رفتم روانشناس.سه ماهه فوت شده.اماهنوز درگیرم.نمیدتونم خودمو قانع کنم..بنظرتون چه کنم..همش به مرگ فک میکنم..دختر ۸ماهه دارم.پدرم بیماربود..دوسال...یسری تو مرگ پدرم و غصه خوردنش مقصربودن .نمیتونم بدونم و بگزرم..چه کنم خدایااا..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیر یا زود همه میمیرن به‌همین‌سادگی منم‌میمیرم تو‌هم‌میمیری خانواده ما هم‌میمیرن تموم‌شد رفت

مردن با مردن فرق داره عزیز..بعضی مرگا ......ای خدا ...چی بگم...مرگ به دلیل غصه زیاد خیلی درد اوره

دیر یا زود همه میمیرن به‌همین‌سادگی منم‌میمیرم تو‌هم‌میمیری خانواده ما هم‌میمیرن تموم‌شد رفت

خداکنه برای شما اتفاق نیفته عزیز...هرکی حای من باشه میفهمه چی میگم عزیز...هروقت جای من بودید این حرفو بزنید

خداکنه برای شما اتفاق نیفته عزیز...هرکی حای من باشه میفهمه چی میگم عزیز...هروقت جای من بودید این حرف ...

منم جای تو‌بودم

مگه قراره پدرمادرای من و تو تا ابد زندگی میکردن

مگه‌قرارخ تو تا ابد بالا سر بچه هات باشی

همه میمیرن امروز پدرت ۴ روز دیگه مادرت ۴ روز دیگه خودت 

این قانون زندگیه

بپذیرش و تا‌وقتی زنده‌ای ازش استفاده کن

این حرفام‌توهین نیست حقیقته

بابا ننه منم‌میمیرن‌منم میمیرم

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

مرگ یک حقیقته که همه باهاش رو برو هستیم .ولی زندگی ،این حقیقتو از یادِ ما میبره و در اخر برای ما ترسناک جلوه میکنه .زنده بود و این دنیا رو دید ،این بی ارزش نیست .و وجودش هم در شما زنده هست . چه خاطراتش چه ژن هاش ..این باعث خوشحالیه 🌻باید  مرگ رو قبول کنیم بپذیریم . چون ادمیزاد ،بینِ دو تا نیستی قرار داره و شناختی که از این دو نیستی بدست بیاریم ،همونیه که دین ها از ما خواسته بودن ،بمیرید قبل از انکه میرانده شوید ،چون یک خود،بیشتر وجود نداره ولی فرم ها و جسم ها که در این خود ،زندگی میکنن ،خواهند مرد،ما باید تلاش کنیم تا با مردن بر این رویای زندگی ،به خود حقیقی و فنا نا پذیر ،اگاه بشیم .خودی که در نیستی  هست ،اما کاملا زنده و اگاهه.هر چند این خود،ذاتِ خدا نیست اما روحه و برای ما رازهایی رو اشکار خواهد کرد ..انسان دو بخش داره یکی اگاهی و توجه و دوم جسم ..اگر فقط توجه را به جسم بسپاریم ،هیچ شناختی از خود  اصلی و نیروی توجه ،بدست نخواهیم اورد ..

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

مرگ یک حقیقته که همه باهاش رو برو هستیم .ولی زندگی ،این حقیقتو از یادِ ما میبره و در اخر برای ما ترس ...

عزیز من خودمم دوست ندارم اینطور باشم..دارم ازیت میشم..دوست دارم لذت ببرم اما انگار یه چیزایی تو زندگی هست یوقتا نمیزارع

عزیزم پیش هر روانشناسی که نباید بری که. باید پیش یه اینکارش بری. یه کسی که کاربلد باشه
شماره یه روانشناس عالی رو واست میذارم ازش مشاوره بگری حتما مسئلت حل میشه. خودم کلی گشتم تا باهاش اشنا شدم.
شمارش 09351305590 دکتر خشایار نعماوی زاده