2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا😶💔

1689 بازدید | 98 پست

سلام خانم های عزیز

طاعات و عباداتون قبول باشه 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

ببخشید خانم های محترم ، من خودم دهه۸۰ هستم اما واقعا این چه نسلیه که همه بچه ها حتی دهه ۹۰ ها  رل دارن اخه توی این سن چرا مد شده انگار !!  به جای درس خوندنشون برن رل بزنن🤦🏻‍♀️

واقعا چرا اینقدر دین و ایمان به خدا کم شده 

چرا اینقدر بچه ها به فکر خودکشی و مرگ و اینان 

آخه چه کاریه که هر کس چندین تا رل داره 

چرا این فرهنگ جدید جا افتاده توی نوجوون ها 

آخه نسل آینده ما میخوان چی بشن 

این کشور داره به کجا هدایت میشه وقتی که جوون هاش همه افکار و ذهن های خرابی دارن و دنبال کار های بد هستن 

ببخشید واقعا من خودمم یه دهه هشتادی هستم و در حدی نیستم که با خانم های بزرگ سایت حرف بزنم اما وقتی که دوستام و دور و بری هام و میبینم واقعا شوکه میشم 

😔😔💔💔

مدیریت خانواده=0

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

چون مثله بدبختا از صب تا شب باید تو خونه باشن بدون هیچ تفریحی 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميبينم كه دهه هشتاديا رو نوديا حساس شدن😂😂

جنگ بين هشتادي و نودي داره شروع ميشه

نوبت ماس بشينيم عقب نگا كنيم بخنديم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ميبينم كه دهه هشتاديا رو نوديا حساس شدن😂😂 جنگ بين هشتادي و نودي داره شروع ميشه نوبت ماس بشي ...

😂😂😂😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

والا چی بگیم بزرگ تر ها هم چیزی بگن درسته قورتشون میدن یه دختر ۱۹ ساله همه رو از زبون طرفه و همشم حرفای مفت میزنه صبح با تاپیک مزخرفش اعصاب همه رو خورد کرد

هییییییس دلکم سکوت کن 
😂😂😂😂

😁😁جنگ اين ٢ تا چه ديدني ميشه 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤