2777
2789
عنوان

سهام عدالت

128 بازدید | 12 پست

قرار بود که بانک تجارت و بانک ملی وام بدن برای کسانی که سهام عدالت دارند.وام۱۴ میلیونی و۷میلیونی....

ولی چند بار رفتم بانک میگن ما خبر نداریم....

تا حالا کسی گرفته یا ن؟

ازوقتی تو برآورده نشدی دیگه هیچوقت آرزو نکردم... .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام ۱۴ملیون🤭 عزیزم وامش ۵ملیونه و این که باید اپلیکیشن ایوارو نصب کنی اونجا حساب بانکیتو وارد کنی ...

اونایی که سهامشون ۱ میلیونی ۱۴ میلیون وام میدن

تو برنامه ی ایوا قسمت نشان بانک وارد شو بعد گواهی امضا رو بزن تذ مرحله ی اخرش برو 

رفتم اونجا فقط من کارت اعتباریم که سود سهام واریز میشع برای بانک ملی ولی وقتی وارد میشم میگه شما هیچ حسابی ندارین

بعد تو قسمت نشان اعتباری اونجا میتونی درخواست وثیقا ی سهام عدالتت رو بدی. بعد 72 ساعت میگن که فعال میشه که تو همون قسمت نشان بانک کاذت فعارتو نمایش میده و 55 تومن ذز حسابت کم میشه

رفتم اونجا فقط من کارت اعتباریم که سود سهام واریز میشع برای بانک ملی ولی وقتی وارد میشم میگه شما هیچ ...

بازم شماره پیگیری داره برنامه ی ایوا میتونید تماس بگیرید هر جاش که گیر کذدین

بعد تو قسمت نشان اعتباری اونجا میتونی درخواست وثیقا ی سهام عدالتت رو بدی. بعد 72 ساعت میگن که فعال م ...

یعنی همون موقع وام واریز میشع؟؟

بعد تو قسمت نشان اعتباری اونجا میتونی درخواست وثیقا ی سهام عدالتت رو بدی. بعد 72 ساعت میگن که فعال م ...

خودکارتش بایدازبانک دریافت کنیم؟بعدازاینکه فعال شدازطریق برنامه ایوا