2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درس خوبه و صدر صد بخون اما یه کار فنی یاد بگیر چون همیشه با سطح علمت کار هم پیدا نمیکنی 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

از اول یا خوب درس بخون دانشگاه دولتی برو

یا اگه اهل درس نیستی یه کار برا خودت دست و پا کن

الکی ول نگرد

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

از درس خوندن کسی پشیمون میشه مگر اینکه رشته ش رو دوست نداشته باشه

مگه داریم از رشته حقوق بهتر

نصیحتم اینه که می خوای بخونی تا آخرش بخون من یه سال ول کردم دیگه پشتم باد خورده انگیزه ندارم بخونم واسه دکتری با اینکه اینقدر دوست دارم

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

درس رو برای مدرک گرفتن و دانشگاه رفتن و جایگاه اجتماعی و اعتماد بنفس پیدا کردن و درک زندگی اجتماعی بخون. ولی بیش از حد روش تمرکز نکن. در کنارش به زندگیت برس رو خودت کار کن کتاب بخون تفریح کن و حتتتتتتما با تحقیق و وسواس زیاد یه مهارت رو به طور خیلی جدی و حرفه ای یاد بگیر که بتونی باهاش سر کار بری و پول دربیاری و آیندتو بسازی.

تو هر رشته ای میرید و هستید به مطالبی که تو دانشگاه بهتون یاد میدن اکتفا نکنید، وقتی تو همون رشته مشغول کار بشید میبینید که خیلی از اون مطالب به دردتون نمیخورن و خیلیاشم باید گسترده تر بلد باشید و در حد چندتا کتاب دانشگاه و البته فقط به شکل تئوری کافی نیستن،اگه بتونید قبل از ورود به بازار کار پیش کسی که کارش همینه و تو کارش موفقه تجربه کسب کنید خیلی خوبه

اگه رشته ای رو دوست داری بخونش واسه دانشگاه 

ولی اگه برای جایگاه اجتماعی و مدرک میخوای بری دانشگاه 

نری بهتره 

برو یه کار فنی 

کاری که به دردت بخوره 

حتی شاگرد مغازه باشی بهتر از این هستش که ۴ سال درس بخونی آخرش هیچی