2777
2789
عنوان

واکسن کرونا😔

218 بازدید | 15 پست

ما بیمار خاص داریم، ایمنی بدنش پایینه

توروخدا هرکی از اطرافیانش افراد مسن، کادر درمان یا بیمارخاص واکسن زده... 

بیاد بگه چه واکسنی زده؟؟ مشکلی براش پیش نیومده؟ 

خیلی نگرانیم بعد از واکسن بدتر مشکلی براش پیش بیاد... 

بیایید تجربه اطرافیانتونو بگید...؟ 

اگر کسی تو خانه بهداشت پرونده نداشته باشه بهش واکسن نمیزنند؟ 😔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشاله بهترمیشن

ممنونم

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

ما به سری مون واکسن اسپوتنیک زدن که عارضه ی خاصی نداشت فقط بعدش همسرم دو سه هفته ست سرفه عای کمی داره،در کل راضی ایم

استرازنکا رو هیچکدوممون نزدیم چون از عارضه ش ترسیدیم منتظر واکسن های بعدی میمونیم ولی اونایی که زدن در حد یکی دو روز علائم داشتن

سینوفارم کسی رو نمیشناسم زده باشه

مگ کادر درمانین که ازالان داری حرص میخوری چه واکسنی بزنی

کاش خوب متنمو میخوندی... مگه من حرص زدم برا واکسن...؟؟؟ 

کاش زود قضاوت نکنیم!!! 

گفتم بیمار خاص داریم یعنی سرطانی😔نگران حال بد اون بودم😔

ما بیمار دیالیزی داریم زدن واکسن چینی...اوکی بودن ک فعلا

خداروشکر

مامانم کادر درمانه واکسن روسی هر دو نوبت رو زده هیچ مشکلیم نداشته

مامانبزرگمم همینطور بعد واکسن هیچ مشکلی نداشت

از ما هیچ چیز باقی نمیماند،جز خاطراتی که در آن دلیل حال خوب آدمی بودیم...دوستم لطفا سوال در مورد کنکور ازم نپرس ولی سوال پزشکی تا جایی که بتونم حتما جواب میدم

کاش خوب متنمو میخوندی... مگه من حرص زدم برا واکسن...؟؟؟  کاش زود قضاوت نکنیم!!!  گفتم بی ...

من توهین نکردم عزیزم

بد برداشت کردی

منظورم اینه فعلا کادر درمان میزنن آیا شما جزوشونی؟

اگ نه که انشاالله برای مردم واکسن خوب بیاد

همین

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

واکسن چینی و کره ای ، مادربزرگم کره ای زد روز بعدش یکم بدن درد داشت بعدش اکی شد ، مادر یکی از همکارامونم زد اون چینی میگه هیچ مشکلی نداشت ، هر واکسنی اومد بزن . استرس نداشته باش کل دنیا داره میزنه هیچ مشکلی هم نیست.

من توهین نکردم عزیزم بد برداشت کردی منظورم اینه فعلا کادر درمان میزنن آیا شما جزوشونی؟ اگ نه که ا ...

منم برا خودم نپرسیدم برای یه بیمار بدحال خاص که ایمنی بدنش پایینه پرسیدم امیدوارم هیچکسو خدا با رنج و بیماری عزیزش امتحان نکنه 😔