2777
2789

زمان حلش میکنه.بهت قول میدم.سرت و گرم کن تا بگذره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زمان حلش میکنه.بهت قول میدم.سرت و گرم کن تا بگذره

اصلا اینطور نیست اگه اینطور بود الان من باید بعد چهارسال فراموشش میکردم.چرا هرچی میشه سریع یادم میاد .تا یه بحث توهونمون میشه یاد محبتاش میفتم

اصلا اینطور نیست اگه اینطور بود الان من باید بعد چهارسال فراموشش میکردم.چرا هرچی میشه سریع یادم میاد ...

تو مدام بهش فک میکنی.باید سعی کنی فراموش کنی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
تو مدام بهش فک میکنی.باید سعی کنی فراموش کنی

تو کل روز بهش فکرم نمیکنم هروقت پیاد تو ذهنم سریع یه کاری میکنم ذهنم درگیر شه فکرشو نکنم .ولی بازم تا شوهرم بی محبتی کنه دعوام کنه سریع اون میاد تو ذهنم .به نظرم هیچوقت فراموش نمیشه چون تمام تمام تلاشمو کردم

تو کل روز بهش فکرم نمیکنم هروقت پیاد تو ذهنم سریع یه کاری میکنم ذهنم درگیر شه فکرشو نکنم .ولی بازم ت ...

ولی من فراموش کردم.خیلی راحت تر ازون چیزی ک تصورشم میکردم.الان فقط اسمش برام اشناست همین.هیچ خاطره ای نزاشنم تو ذهنم بمونه

2827
2791
2779
2792