2789

امتحان نکردم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک حذف شده رو چطور میخوای بخونی؟حذف شده رفته، تعطیل شده

باید یه حس ششم واقعی بیاد بخونه   

با قندشکن هم سایت باز میشه، مشکلی نداره

آها چون یه بار فیلت رشکن زدم بعد از این که فیلت ر شکنو خاموش کردم نتم دیگه کار نمی کرد 

الانم می خوام استفاده کنم می خواستم قبلش مطمعن شم که باز میشه یا نه ،یه سوال دیگه اینکه من از فیلت رشکن استفاده می کنم بعد خاموش کردن، نتم قطع میشه مشکل از کجاست یعنی فقط با فیلت رشکن  نتم وصله در غیر این صورت نمی تونم وارد اینتر نت بشم 

اعصاب من لغزندس " از اخلاق گند خود بکاهید
آها چون یه بار فیلت رشکن زدم بعد از این که فیلت ر شکنو خاموش کردم نتم دیگه کار نمی کرد  الانم ...

برای جنین چیزی نمیشه، مشکل از خود اون برنامه است، یه برنامه دیگه نصب کن ببین باز همینطوره یا نه

یه راه دیگه اینکه نقاط دسترسی Apn های سیمکارت درست نیست و اطلاعاتش ناقصه

برای جنین چیزی نمیشه، مشکل از خود اون برنامه است، یه برنامه دیگه نصب کن ببین باز همینطوره یا نه ...

ممنون از راهنماییتون ،نه اون قسمت Apn مشکلی نداشت .پس فیلتتر شکنمو پاک کنم یکی دیگه نصب کنم مشکلی پیش نمیاد دیگه  اگه تنظیم خاص دیگه ای هست که بعد کار با فیلتتر شکن  باید انجام بشه لطفا راهنمایی کنید  

ممنون از راهنماییتون ،نه اون قسمت Apn مشکلی نداشت .پس فیلتتر شکنمو پاک کنم یکی دیگه نصب کنم مشکلی پی ...

آره یکی دیگه نصب ببین بازم همینطوره یا نه

نه دیکه نیازی به تغییر جایی نیست همون تنظیمات apn باید درست باشه

آره یکی دیگه نصب ببین بازم همینطوره یا نه نه دیکه نیازی به تغییر جایی نیست همون تنظیمات apn باید در ...

ببخشید. مگه سیستم گوشی مثل کامپیوتر نیست  ،رو کامپیوتر وقتی از فیلتتر شکن استفاده میشه چون آدرس ip تو تنظیمات پرو.کسی میمونه تا تیک گزینه پرو.کسی رو برنداریم نمیشه به ip ایران وصل شد، می خواستم بدونم  رو گوشی این طور نیست چون مرورگر گوشی این تنظیمات پرو.کسی رو نداره.

ببخشید. مگه سیستم گوشی مثل کامپیوتر نیست  ،رو کامپیوتر وقتی از فیلتتر شکن استفاده میشه چون آدرس ...

نه همه تنطیمات و سیستم عاملش فرق داره، یکی نیست