2777
2789

استارتر ببخشید که میپرسم سهم تاپیک زدنم پر شده 

اگه ندونم بد بخت میشم

اگر دستمون بخوره به یکی اشتباهی زنگ بزنیم ولی شارژ پولی نداشته باشیم 

یکی اینکه گوشیش زنگ میخوره؟و اینکه پیامی چیزی براش میره که من خر زنگ زدم و اینکه میتونه برداره صدامو بشنوه؟

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شارژ نداشته باشی زنگ نمیخوره

مرسی عزیزم ، بعدا براش پیامم نمیره که این دختره بیشعور نفهم زنگ زده؟

ببخشید اعصابم خورده دستم خورده به کسی زنگ زدم که اگر همه بفهمن باید خودمو مرده فرض کنم

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
گاهی تک زنگ میخوره گوشی طرف..گاهی هم پیام میره براش..گاهی هم تماس بی پاسخ میفته فک کنم...نه وقتی شار ...

تروخدا دعا کنین هیچی نشه اصن متوجه نشه تروخدا دعا کنین

تروخدا دعا کنین هیچی نشه اصن متوجه نشه تروخدا دعا کنین

ببین اگه هنوزم شارژ نداری..زنگ بزن به یکی از اعضای خونوادت..ببین زنگ میخوره یا پیام میره..فک کنم پیام میره که مشترک گرامی شما یه تماس بی پاسخ در تاریخ فلان و از فلان شماره داشتید..ولی باز مطمعن نیستم..تست با گوشی یکی

🖤
مگه به کی زنگ زدی؟

ی کسی که اگر به کسی بگه من زنگ زدم بابام سرمو میزاره رو سینم  😭😭

ببین اگه هنوزم شارژ نداری..زنگ بزن به یکی از اعضای خونوادت..ببین زنگ میخوره یا پیام میره..فک کنم پیا ...

درست میگی عزیزم

امتحان میکنم ، انشاله هیچی هیچی نشه