2777
2789
عنوان

سرطان سینه

167 بازدید | 13 پست

یه آقا پسری عاشق دختر خانمی شده که خیلی خانمه...مادر دختر خانم سرطان سینه داشته و چند سال پیش که ایشون کودک نو پا بودن در اوج جوانی فوت شده...حالا مادر آقا پسر مخالفت می‌کنه و دلیلش هم اینه که سرطان سینه ارثیه و به احتمال قوی این دختر خانم یا بچه هایش هم سرطان داشته باشند البته در آینده...در واقع نگران آینده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دلیل عجیبی 😐

بگید با پزشک مشورت کنند !

همینطوری سر خود نسخه نپیچن واسه همدیگه /🤐

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

وااا 😐مامان منم سرطان سینه داشت وخوب شد

هیچکدوممونم نداریم😐

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

اولا همه انواع سرطانها توی ژن به ارث میرسن

دوما از سن کم تحت نظر پزشک باشه هییییچ مشکلی پیش نمیاد

سوما اون پسر اگر مرد بود حتی واسه یک روز عمر دخترهم شریک زندگیش میشد

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

منم هیچکدومم از خانواده یا حتی فامیلامون به سرطان سینه مبتلا نبودن اما من متوجه یه توده توی سینه ام شدم ک البته از نوع خوش خیم بود و رفع شد ... 

فک نکنم ربطی ب ارثی بودن داشته باشه ، در هرصورت بگید با پزشک مشورت کنند

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       
منم هیچکدومم از خانواده یا حتی فامیلامون به سرطان سینه مبتلا نبودن اما من متوجه یه توده توی سینه ام ...

حتما نباید خبرداشته باشیدکه

توی نسل اون خانواده ممکنه باشه و بروزپیداکنه

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
نمیدونم چی بگم.علم گفته ارثیه؟اگه اینجورباشه با ازمایش ژنتیک مشخص میشه دیگه یا نه؟

آقا پسر که اصلا کاری به علم نداره..چه علم بگه چه نگه عاشقه...فقط دلش میخواد خانواده مخالف نباشه و خیلی محترمانه و با عزت و افتخار عروسش رو به خونش بیاره...بدون کینه و ناراحتی