2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین؟

88 بازدید | 17 پست

دخترم ۳.۴ماهش بود برای جوشرصورتش دکتر داردخونه یه پمادداد میزدم گاهی

بعد فهمیدم توش کورتون داره ترسیدم قطعش کردم 

الان لپایه دخترم قرمز انگاری رگه های قرمز داره

چیکار کنم بره؟بگین توروخدا ۱سالشه

نفسم هایلین💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی خو صبر کن بزرگ شه شاید رفت کرم ضد آفتاب بچه ها هست فقط بیرون میری براش بزن کلاه آفتابگیرم براش بذار

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
بدتر نشه

نه من به پسرم میزنم خودمم چوش میزنم به صورت خودمم میزنم...هر روز نزن به هر حال شیمیاییه تا زمانی که التهاب و جوش هست بزن

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
میگم نکنه صورتشو خراب کرده

چی خراب کنه پوستش نازکه احتمالا باز از دکتر بپرس. ولی خوب کردی از الان کورتون چیه خوب کردی ندادی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
اخه قرمزه صورتش

واسه همینه دیگه.... به یه چیزی هم ممکنه جساسیت کرده باشه...روبالشی یا اسباب بازی یا لباس خودت..هرچایی که صورتش میخوره رو تمیز کن و دقت کن...یه ملحفه خودش رو همه جا بزار بچه رو اون بخوابون..مثلا رو بالش خودت یا کس دیگه نزار فقط بالش خودش..اگر بالش خودش نبود حتما ملافه خودش رو بنداز..من پسرمو تا یکسالگی رو بالش خودمم نزاشتم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
واسه همینه دیگه.... به یه چیزی هم ممکنه جساسیت کرده باشه...روبالشی یا اسباب بازی یا لباس خودت..هرچای ...

عزیزم رو لپاش رگ های قرمز داره جوش اینا نداره

نفسم هایلین💜
واسه همینه دیگه.... به یه چیزی هم ممکنه جساسیت کرده باشه...روبالشی یا اسباب بازی یا لباس خودت..هرچای ...

عزیزم رو لپاش رگ های قرمز داره جوش اینا نداره

نفسم هایلین💜