2789

خودم حسابدارم

هنو حقوق ندارم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برادرم و دختر خالم حسابدار بودن کاملا معمولی خیلی سابقه کار زیادی باید داشته باشی تا به حقوق خوبی بر ...

میدونم شوهرم الان توی یه کارخونه حسابداره راهش دوره میگه در بیام نمیزارم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
من خودم یک عدد حسابدار خانه دار 😅😅 خواهرم اوضاع مالیش خوبه  داییم خوبه  خاله اممممم د ...

واقعا ! اگه سابقه زیاد باشه میتونی مهاجرت کنی؟ من همسرم میگه یکم وضعم خوب شه مهاجرت کنیم دوست ندارم بمونم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

اول یه کار دیگه پیدا کنه بعد از اون جا استعفا بده یه وقت در میاد کار پیدا نمیکنه پشیمون میشه ولی دیگه دستش به جایی بند نیست

✈🇺🇸
واقعا ! اگه سابقه زیاد باشه میتونی مهاجرت کنی؟ من همسرم میگه یکم وضعم خوب شه مهاجرت کنیم دوست ندارم ...

فقط سابقه کار مهم نیست زبان هم خیلی مهمه تحصیلات مربوط به شغل هم امتیاز محسوب میشه قبلش هم باید کارفرما پیدا کنه پروسه ی پیچیده ایی داره کشورای خارجه مهاجرت کاری رو امتیاز بندی کردن مثلا اگه اشتباه نکنم امریکا ۷۰ امتیاز گذاشته مثلا ۲۰ امتیاز برای زبان ۳۰ امتیاز سابقه کار ۱۰ امتیاز تحصیلات ۱۰ امتیاز سن مهاجر و....این مثال بود بازم باید سرچ کنید 

✈🇺🇸
واقعا ! اگه سابقه زیاد باشه میتونی مهاجرت کنی؟ من همسرم میگه یکم وضعم خوب شه مهاجرت کنیم دوست ندارم ...

خاله من ۲۵ سال سابقه داره ها یادمه تو ایران مدیرمالی شد ولی کانادا حسابداره

خدایا شکرت 

اگه هم میخواد استعفا بده اول باید جای دیگه کار پیدا کنه بعد استعفا بده... الان زمونه ای نیست بگی حالا درمیارم از شغلم میگردم دنبال کار... خرج زندگی بالاست... کار خوبی کردی نذاشتی استفا بده