2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزِم برای هرکسمتوسط یه معنی میده من فقط واجبها رو خریدم ولی خوب براش گرفتم حوگیر نشو جیزلی الکی نخر واجبها رو بخر کالسکه مسافرتی بگیر این سه تیکه ها سنگینن نمیتونی راحت استفاده کتی اگه شیرخشک میدی حتما شیشه ضد کولیک خوب بخر پستونک هم حتما خوب بگیر

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
قبل عید توان مالیشو نداشتم از عید هم همه جابسته بود الان دوسه روزه که بازه حالا یا این هفته یا هفته ...

سیسمونی مریم اینستا سرچ کن اینترنتی فروش داره من ارزونتر از اون پیدا نکردم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
سیسمونی مریم اینستا سرچ کن اینترنتی فروش داره من ارزونتر از اون پیدا نکردم

ممنون عزیزم اینستا ندارم شهرمون یه مغازه هست ارزونه بیشتر برا بچه هام از اونجا خرید میکنم اگه بخوام قسطی هم میده

ممنون عزیزم اینستا ندارم شهرمون یه مغازه هست ارزونه بیشتر برا بچه هام از اونجا خرید میکنم اگه بخوام ...

به سلامتی و مبارکی😍😍😍

ادرس پیجشو میدی،سرچ کردم کلی پیج بااین اسم اومد بالا

https://instagram.com/sismonimaryam?igshid=gw59bzobrv1

اون یکی پیجها هم مال خوذشه لباس و کالسکه و سرویس خوابش پیج جدا داره دلی فروشگاه همه یه جاست سرویس خوابش گرونه لباس هم جاهای دیگه ارزونتر هست ولی کالسکه و کارسیت و چمیدونم شبشه پستونک همه چیزای دیگش از همه جا ارزونتر بود

2824
2823
2791
2779
2792