2777
2789

اگر تاپیک های قبلمو  خونده باشید گفتم یه ساله درگیر چه مشکلیم به پیشنهاد شما هم مشاوره رفتم هم ازماش دادم و میخام بگم حق باشما بود مشاوره به من گفت تمام علایم و نشونهات مثل شاخه های یه درخته که اسمش افسردگی هست من درگیر افسردگی بودم بدون اینکه متوجه باشم به مشاورم گفتم من مشکل تو زندگی دارم ولی اونقدر بزرگ نیس که بخاطرش افسردگی بگیرم اونم گفت دلایل مختلف میتونه داشته باشه خیلیا افسردگی فصلی دارن خیلیا از کمبود ویتامین و کم خونی و غلظت خون افسردگی میگیرن ازم خواست ازمایش بدم و اینکه گفت نمیگم که هروز کلی کار انجام بده روزانه یه کار کوچیک که بهش علاقه داری و زمان بر نیس انجام بده ازمایش دادم و متوجه شدم کم خونی دارم و ویتامین دی بدنم واقعا کمه ولی همونطور که قبلا بهتون گفتم شوهرم شدید مخالف قرصه برا همین مشاورم گفت مکمل غذایی استفاده کنم 

شما یه مکمل غذایی خوب میشناسین معرفی کنید؟

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم مکمل های مولتی ویتامین زیاد هستن میتونی از داروخونه تهیه کنی

خب قبلا مکمل خوردم در کنار باشگام ولی فایده ای نداشت برا همین هر مکملی رو دوس ندارم بخورم

من ی مدت پیش از یک دکتری یک مکمل بهم معرفی شد ، اولش باور نمیکردم ی چیز ساده ک ترکیبی از گندمه بتونه اینقدر تو بالانس کردن ویتامین های بدنم تاثیر بزاره ، یک گرم از پودرش با یک گرم خاویار تو آزمایشش برابری میکرد!!! بیا شخصی بهت بگم چیه بگیر استفاده کن قبلشم میتونی آزمایش بدی تا بعد تاثیرشو دیدی و  دوست داشتی تو همین تاپیک اعلام کن .

من ی مدت پیش از یک دکتری یک مکمل بهم معرفی شد ، اولش باور نمیکردم ی چیز ساده ک ترکیبی از گندمه بتونه ...

اسمش چی بود عزیزم و عوارض نداشت؟

مملش شیمیاییه؟

آره متاسفانه ولی یه بسته بخوری کلا سرحال میشی. من از بارداری می خورم دکتر بهم معرفی کرده هر وقتم کارم زیاد باشه یدونه بعد صبحونه می خورم کلا تا شب خسته گی هم نمیفهمم

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
آره متاسفانه ولی یه بسته بخوری کلا سرحال میشی. من از بارداری می خورم دکتر بهم معرفی کرده هر وقتم کار ...

نه من شوهرم با قرص دارو شیمیایی مخالف بخاطر عوارضش حق هم داره مخصوصا مکملای ورزشی که شیمیایین میگن عوارضش زیاده و فلان خودتون ک میدونین  دنبال یه مکمل گیاهیم

مکمل مولتی پتال دقیق اسمش یادم نیس ذهنم درگیره قرصمم خونه اس مال آمریکاس بسته 60 تايی 300 تومن ولی خ ...

پریناتال بیشتر برای افرادی هست که در دوره بارداری هستند و کمک ب سزایی در تکامل و روند رشد سالم جنین موثره از طرفی هم مصرفش با بقیه دارو ها باثت تشدید عوارضش میشه اگر تهیه کردی حتما توضیحات داخلشو بخون