بچه ها کسی از لیزر فتونا نتیجه گرفته ؟ من میخوام اول خراد انجام بدم تو ناحیه گرمسیر هم هستم نگرانم نمی دونم صبر کنم یا انجام بدم ؟ این لیزر میتونه جوشای ریز زیرپوستی ک پاکسازی چاره اش روو نکرده از بین ببره ؟
لیزر فتونا چیه نشنیدم؟ من چهار بار در پاییز و زمستون انجام دادم لیزرco2 برای جای جوش و لک بازم میخو ...
خوبین؟ یه چیز خفیف تر از co2فرکشناله ، من خودم ب دکتر گفتم میشه اینو برام انجام بدی ؟ گفت برای صورت تو شاتاش قویه ما با شاتای ضعیف تر بریم جلو بهتره . پس نرم ب نظرتون ؟ همین دو هفته بعده ... ولی خب اینجا کلا الان تابستونه ..
خوبین؟ یه چیز خفیف تر از co2فرکشناله ، من خودم ب دکتر گفتم میشه اینو برام انجام بدی ؟ گفت برای صورت ...
عزیزم هرچی پزشکتون گفتن انجام بدین بهتره ولی تجربه من از فرکشنال و نظرات پزشکم این بود که از مهر تا اطفند ماهی یکبار برم از چهار جلسه تا ده جلسه نتیجه مطلوب بدست میاد، بعد باهر جلسه برای من پنج درصد بهبود حاصل شد که دکتر به خودم گفتن co2از میکرونیدلینگ خیلی قوی تر هست ولی قوی به این منظور نیست که پوست رو بسوزونه ها،پوستم فقط تا سه روز یکم قرمز بود بعدش تا یک هفته کاملا به حالت طبیعی برگشت