2777
2789

واژه ها بر تخته هاي سياه جان می گيرند و پروانه می شوند تا در نفس های هيجان زده كودكان پرواز كنند و فضای لرزان كلاس را گرم نمايند. 

روزهايی كه عشق هر سحر، عاشقانه از پشت پنجره كلاس ها سرك می كشد تا با بالاآمدن آفتاب، تنشان را در نفس های معطر كودكان شست وشو دهند.

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالهای زیادیست پا در خانه ی دومم گذاشتم درس های زیادی را فرا گرفته ام شعر های زیادی را به حافظه ام سپرده ام دوستانی برای روزهای سخت پیدا کرده ام شیطنت ها و حرف های درگوشیمان خاطرات زیبایی شده که در ذهنم نقش می بندد.پله های تحصیل را به امید دست یافتن به شغلی مناسب طی میکنم امیدوارم بتوانم به جامعه خدمت کنم و زحمات بیشمار معلمانی که همچون مادری دلسوز مرا یاری و راهنمایی کردند جبران کنم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

واژه ها بر تخته هاي سياه جان می گيرند و پروانه می شوند تا در نفس های هيجان زده كودكان پرواز كنند و ف ...

به جای کودکان چیز دیگه ای به ذهنم نرسید میتونی بزاری دانش آموزان 

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  

دوران تلخ و گاهی شیرین تحصیلات برای همه انسان ها چند سال خاطره  بلند خندیدن و شیطنت به خاطر می آورد 

مدرسه همانند مزرعه ایست که ما مترسک اش هستیم مترسکی خندان که گاهی کلاغ ها نوک مشکلات را بر سر مان میکوبند و باغبان مهربان به شیرینی شکلات به ما درس می آموزد و ما همیشه قدر دان باغبان هستیم چون اگر باغبان نبود سرمان گردویی پوک می‌ماند 

خوبه؟ 

خاطرات گرم مدرسه مثل خواب شیرینی زیر پتویی نرم است انقدر دلچسب است که نمی‌خواهی بیدار شوی 

و هرگاه سرت را بر روی بالش خاطرات می‌گذاری و چشمانت را میبندی تمام آن شیرینی ها بر روی پرده سینمای چشمت می آید و لبخند کوچکی بر لب حک می‌کند یادش بخیر 

پریدن و اوج گرفتن دوران دبستان بر روی خطوط لی لی 

یاد گرفتن سخت ضرب و تقسیم ولی شیرین 

حفظ کردن شعر های گوش نواز 

.....تمامی ندارند شیرینی ها 

یادش بخیر ....

خب خودت بنویس بهتره ک . دو خط از گوگل بگیری چی میشهه؟! ۳ خط چیزی نیست .انشاااای ادمم بد باشه هم میت ...

نه کلا انشای دو سه خطی نمیشه تا بیای چندتا کلمه ساده بنویسی کلی میشه