2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم چیه؟

699 بازدید | 12 پست

بچه ها یکی از دوستام دچار بارداری خارج از رحم شده بود من دقیقا نمی دونستم چیه و چه عاملی باعث این اتفاق میشه رفتن سرچ کردم و مطالب پایین رو پیدا کردم ولی باز خوب متوجه نشدم میشه توضیح ساده تری بدید و یا فیلم معرفی کنید، فارسی باشه لطفا

هر ماه یک تخمک در بدن بانوان آزاد می شود و به طور طبیعی به سمت لوله های فالوپ و یا لوله های رحمی حرکت می کند. تخمک 24 ساعت در این لوله ها برای بارور شدن باقی می ماند. هنگامی که تخمک توسط اسپرم بارور شد حدود 3 الی 4 روز در داخل این لوله ها باقی می ماند سپس به داخل رحم هدایت می شود. در موارد بسیار نادر ممکن است تخمک در این لوله ها لانه گزینی کرده یا جایی خارج از رحم لانه گزینی می کند، در این هنگام اصطلاحا گفته می شود حاملگی خارج از رحم رخ داده است.

زمانی که بارداری خارج از رحم صورت گیرد، بارداری را نمی توان ادامه داد و باید با سقط جنین به آن خاتمه داد. این نوع بارداری بسیار خطرناک می باشد و ممکن است تا جایی پیش رود که جان مادر را به خطر بیندازد، حتی این امکان وجود دارد که شانس بارداری مجدد را از خانمی که دچار این حاملگی شده است بگیرد. علائم: اگر  لوله های فالوپ دچار پارگی شود علائم زیر خود را نشان می دهند:

بارداری خارج از رحم اغلب در چند هفته اول حاملگی اتفاق می افتد. این نوع بارداری در ابتدا علائمی مشابه با بارداری معمولی و ساده را نشان می دهد. بارزترین نشانه ی آن عقب افتادن یک تا دو دوره از سیکل قاعدگی می باشد؛ از طرفی این امکان وجود دارد که خانم باردار دچار لکه بینی یا خونریزی کم واژینال شود؛

علاوه بر این انقباض و درد در ناحیه لگن و شکم مانند بارداری معمولی در این نوع بارداری نیز حس می شود. در مواردی که علائم شدید تر باشد شخص ممکن است دچار حالت تهوع و استفراغ شود، همچنین زمانی که بارداری خارج از رحم اتفاق افتاده باشد در برخی خانم ها ضعف و سرگیجه نیز دیده شده است.

همانطور که در بالا بررسی شد این علائم کاملا مشابه بارداری سالم هستند، به همین علت، اگر شخص دچار این نوع بارداری شده باشد، اکثرا تا زمانی که مورد معاینه دقیق قرار نگیرد متوجه این موضوع نخواهد شد. اگر بارداری خارج از رحم تشخیص داده نشود در آخر لوله های فالوپ دچار پارگی می شود و علائم زیر خود را نشان می دهند: 

• خونریزی شدید واژینال 
  • درد و انقباض های شدید در شکم و اطراف شکم 
  • درد در ناحیه لگن 
  • سرگیجه ی شدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا به چه دردت میخوره هر چی ندونه ادم بهتره

🤨

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

نوشته دیگه،بعد از لقاح اسپرم و تخمک ۳،۴ روز بعد باید وارد رحم بشه،ولی تو بارداری خارج از رحم، داخل فالوپ میمونه 

زندایی منم شد طفلی تا دم مرگ رفت یکی از لوله هاشو بستن ولی بازم تونست باردار شه

بارداری خارج رحمی یعنی اینکه داخل رحم نباشه و وقتی لقاح انجام شد یه جایی غیر از داخل رحم شروع به رشد کنه , تو هفته های پایین اگه فرد متوجه بارداریش بشه وقتی ازمایش بتا میدی 48 ساعت بعد تکرار میکنی اگر دو برابر بشه مشکلی نیست و نگرانی نداره اما اگه چند برابر بشه یا کم بالا بره اونوقت حالت غیرعادیه باید با سونوی واژینال بررسی بشه , من خودم هفته ی پیش بتا دادم 650 شد دکترم گفت دو روز دیگه تکرار کن که 1250 شد و گفت خوبه چون دو برابرشده بهم گفته بود اگه دیدی خیلی بالا رفته یا بالا نرفته و کم بالا رفته عددش حتما بیا سریع سونوی واژیناا کنم

نوشته دیگه،بعد از لقاح اسپرم و تخمک ۳،۴ روز بعد باید وارد رحم بشه،ولی تو بارداری خارج از رحم، داخل ف ...

دوست منم خیلی حالش بد شده :(. گفتن تا چند سال نباید اقدام به بارداری کنه انگار.

بارداری خارج رحمی یعنی اینکه داخل رحم نباشه و وقتی لقاح انجام شد یه جایی غیر از داخل رحم شروع به رشد ...

مرررسی از توضیحت عزیزم.
بهد سونو واژینال تو دوران بارداری خطرناک نیست؟

مرررسی از توضیحت عزیزم. بهد سونو واژینال تو دوران بارداری خطرناک نیست؟

زیادش چرا ولی من دیروز از دکترم پرسیدم گفت تو هفته های اول یکی دوبار ایرادی نداره من خودم لکه بینی دارم گفت نمیتونم زیاد سونو کنم دو هفته دیگه بیا