2777
2789
عنوان

طلا گرمی چنده

591 بازدید | 55 پست

اگه اطلاع دارین امروز چنده بگین ممنون میشم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹۷۸۰۰۰

واقعا ینی یه تومن نیس دیگه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
۹۷۲۴۰۰تومان

اومد زیر یه تومن

الان نه

میخاستم بفروشم خیلی ضرر میکنم بنظرت باز بالا میره البته از خدا خاستم پایین بیاد ولی اینارو میخاستم بفروشم

الان با 15تومان چی میشه خرید؟

گردنبند..دستبند.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
اره چن روزی هست زیر یه تومن

دیگع بالا نمیره

میخاستم بفروشم خیلی ضرر میکنم بنظرت باز بالا میره البته از خدا خاستم پایین بیاد ولی اینارو میخاستم ب ...

اونم چون همه جا بسته هستش اینجوری اومده پایین صبر کن بازار باز شه بازم میره بالای یه تومن