2789
عنوان

کمکککککک😐😐😐

140 بازدید | 17 پست

بچها دو سع ماهه خودم با رلم کات کردم چون ب درد هم نمیخوردیم 

ولی الان دلم براش تنگ شدع همش چکش میکنم

دوس دارم فراموشش کنم 😔چون ما اصن بهم نمیخوردیم تورو خدا نگین خودتو سرگرم کن بهش فکر نکنی چون امکان ندارع میخام کاری کنم همش ب اون فکر میکنم

دوس دارم همه شبکه های اجتماعیمو بحذفم چن روز ک حذف میکنم میگم یعنی الان پروفایل چی گذاشته چی استوری کردع و... دوباره کنجکاو میشم نصب میکنم یه سال با هم بودیم نمیتونم فراموش کنم با اینکه خیلی سختی کشیدم تو اون ی سال ولی بازم دوسش دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنها راه فراموشیه و فک نکردنه

اونم که تو میگی نگین😑

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

من بعد چهارسال جدا شدم.. 

دلم تنگ شده براش خیلی اما چون کنکور دارم امسال درسم رو بهش ترجیح دادم باعث شده کمتر بهش فکر کنم

اما جدایی بعد چهارسال خیلی سخته اونم وقتی بچه باشی و باهاش بزرگ بشی😢

۱۶

عزیزم راه درازی داری میگذره میره غصه نخور اره سخته چون ادم یه خودکارو یه سال داشته باشه بهش وابسته میشه ولی بهت پیشنهاد میکنم برنگرد تا وقتی ام که دانشگاه نرفتی دیگه به این جریانا فکر نکن بزار دوستات هرکار میخان بکنن اگر بزرگ بشی و بعد وارد رابطه بشی اینجوری صدمه نمیخوری گلم

منم یک ماهه کات کردم دوسش داشتم ولی ترجیح دادم نباشه الان خیلی عادیم سختیش برای من یک هفته اول ...

من وقتی ب این فکر میکنم ک چقد دوسم داشت عذاب وجدان میگزرم ک دلشو شکستم ولی نمیدونم واقعا دوسم داشت یا تظاهر میکرد

من وقتی ب این فکر میکنم ک چقد دوسم داشت عذاب وجدان میگزرم ک دلشو شکستم ولی نمیدونم واقعا دوسم داشت ی ...

اونم دوسم داشت ولی درحقم نامردی کرد 

کسیکه میگه دوستمون داره باید به حرفش عمل کنه نه دورو باشه و نیتشو پشت دوست داشتنش پنهون کنه

من که هیچ وقت نمیتونم ببخشمش من احساسم بهش خالص و پاک بود حقم نبود اینجوری دلمو بشکنه